‘MALA SE OBUKLA U ŠIROKE HLAČE’ Svi komentiraju Severinin neobičan outfit: ‘Najbolja odjevna kombinacija do sada’

Severina (Foto: Instagram/Severina)

Severina je prošli tjedan pohodila koncert legendarnih ‘Rolling Stonesa’ u Madridu, a na svom je Instagramu redovno objavljivala fotke i videozapise iz španjolske prijestolnice.

Osim što je iz prvih redova pratila nastup rock djedica na stadionu ‘Wanda Metropolitano’, pjevačica je posjećivala i druge madridske turističke atrakcije, uključujući i lokalni muzej, u kojem se pojavila u neobičnom izdanju – dugim i širokim hlačama.

“Mala se obukla u široke hlače”, napisala je Severina u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Njene hlače oduševile su pratitelje, koji su se odmah počeli zapitkivati o kojem se to modnom brendu radi, dok je jedan komentar glasio: “Najbolja odjevna kombinacija do sada.”

Također, Seve je u jednoj objavi citirala ‘Stonese’, napisavši: “Dozvolite mi da se predstavim, ja sam žena od ukusa i bogatstva.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina je proteklih tjedana u centru pozornosti zbog optužnice koju je protiv nje podiglo Općinsko državno odvjetništvo ‘nametljivog ponašanja’.

Konkretno, radi se o slučaju kad je pjevačica Ljiljani Klinger, ravnateljici osnovne škole koju je pohađao njezin sin, slala SMS poruke s uvredljivim sadržajem.


Komentari