MAJU ŠUPUT NI PANDEMIJA NE SPRIJEČAVA U PUTOVANJIMA: ‘Nema ništa ljepše nego kad nas troje pobjegnemo malo iz grada’

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) otkrila je obožavateljima da se spremila za još jedno putovanje pa je pozirala s malenim sinčićem Bloomom na zagrebačkom aerodromu dr. Franje Tuđmana.

‘Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet. Istanbul, mi dolazimo’, napisala je pjevačica ispod fotografije pa prikupila simpatije pratitelja koji su odmah pohvalili outfit malenog Blooma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nema ništa ljepse nego kad nas troje pobjegnemo malo iz grada”, otkrila je pjevačica obožavateljima ispod fotografije na kojoj pozira u društvu supruga Nenada Tatarinova (38) dok lete prvom klasom za Tursku. 
“Sretno i uživajte, prava ste obitelj”, “Sve se nema”, “Pa tko će sad suditi u Supertalentima”, samo su neki komentari pratitelja.
Obožavateljice su joj pisale da bi suprugu Nenadu trebala kupiti nove tene u Istanbulu, jer bi mu “dobro došle”.
Inače, obitelj Tatarinov je nedavno uživala u prekrasnoj Toskani, odakle je često slala pozdrave na društvenim mrežama. Naime, odsjeli su u dvorcu i imanju kojeg mnogi nazivaju jednim od najluksuznijih, a noćenje košta od 1250 pa sve do 4490 eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je nedavno za IN Magazin pričala o majčinstvu te otkrila planira li proširiti obitelj.

“Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad nitko nije falio pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad sam prvi put u životu razmišljala kako bi bilo lijepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dijete. Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti”, izjavila je pjevačica.

 

 


Komentari