Majke bijesne na influencericu Hanu, a ona rekla što misli: ‘Sebi ste ih rađale, jadno izgleda…’

FOTO: Instagram

“Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni…te beba ovako, te starije dijete onako…Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove.  Zar ne biste trebale uživati što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelj? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretni što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju”, napisala je poznata TV voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svojem Instagramu i dobila mnoge uvrede.

Naime, brojne majke su se osjetila prozvanima, a Hani su zamjerile i što govori o majkama kada ona sama još uvijek nije rodila.

Hana, inače poznata po britkom jeziku i brutalnoj iskrenosti u onome što razmišlja nije iznenadila nikoga kada je još jednom izrekla točno što misli, ali izgleda kako je uvrijedila mnoge majke.

“Drage žene koje ste se pronašle u napisanom storyju pa krenule sa salvom uvreda ( kako mi je preneseno) na moj račun, jedino što imam da vam poručim je sljedeće: Vi imate puno većih problema od korone i izolacije. Imate ozbiljan problem sa samim sobom”, napisala je Hana i tako dovršila tu temu.

Komentari