‘MAJKA MI JE NEPOKRETNA’ Zagrebačka glumica ne može pronaći ženu koja će joj pomoći u kući

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Vrijeme pandemije koronavirusa posebno je teško palo zagrebačkoj glumici Nataliji Đorđević koja ima nepokretno majku. Kako bi konačno pronašla osobu koja će joj pomoći u brizi oko mame nedavno je pomoć potražila putem društvenim mreža, što je sve popularniji oblik traženja i nuđenja posla.

“Tražim ženu za pomoć oko nepokretne mame, a potrebno je i da mi pomaže u kući (kuhanje, spremanje). Radno vrijeme od 8-15 h, poželjno je da može raditi i subotom. Detalji u inbox/DM”, napisala je glumica i zamolila svoje prijatelje i pratitelje da podijele njezin oglas.

Photo: Facebook

Objavu je ubrzo podijelila i dizajnerica Matija Vuica.

“Ako poznajete nekog javite se ovoj divnoj ženi Nataliji Đorđević. Možete i meni pa ću proslijediti”, napisala je na Insta Storyju.

No, adekvatnu osobu za ovaj težak posao Natalija još uvijek nije pronašla.

“Hvala svima koji imaju puno više follovera nego ja, a sherali su moju objavu o mami – zakon ste slobodno sherajte i dalje .. hvala”, napisala je glumica.

Photo: Facebook

“Radim sve što je u mojoj moći da se ne zarazim, ne samo zbog nepokretne mame o kojoj skrbim već 22 godine i koja je i onkološki bolesnik nego i zbog drugih ljudi, odgovornosti prema kolegama s kojima radim. Na početku ove pandemije imala sam, ispostavilo se, utopijsku ideju da će nas ovako velika nevolja učiniti boljim ljudima, potaknuti empatiju, ali vidim da se to nije dogodilo i očito se neće dogoditi”, rekla je nedavno za Večernji.

 


Komentari