MAJA ŠUPUT ZANIJEMILA NA SEKSI UKRAJINCA: ‘Nisam bez riječi, samo sam glupa trenutno’

Foto: Nova TV/kolaž

Počela je druga emisija nove sezone showa “Supertalent”, u kojoj su se već pojedini kandidati istaknuli, a jedan je posebno ukrao pogled pjevačice Maje Šuput (42) članice stručnog žirija.

Naime, Šuput je ostala otvorenih ustiju na seksi 32-godišnjeg Olega Tatarynova iz Ukrajine, a posebno je bila šokirana njegovim prezimenom budući da se njezin suprug zove Nenad Tatarinov (37).

“Znači oboje se prezivamo Tatarinov”, upitala je Maja kandidata sa smješkom na licu.

“Super, ne trebaš ga ni mijenjati”, našalila se članica žirija Martina Tomčić (46).

“I to je to od mene, možeš krenuti s nastupom”, rekla je Maja.

Seksi Ukrajinac izveo je svoju plesnu točku na pozornici, pokazao svoje mišićavo tijelo te ostavio bez riječi čak i muške članove žirija.

U jednom trenutku skinuo je košulju te raspametio sve prisutne od publike do žirija, posebno žene.

“Ovo je bilo nevjerojatno”, uzviknula je Maja. “Prije svega, moram reći da čak i tvoje tijelo izgleda Tatarinov”, dodala je. “Jesi li oženjen”, upitala ga je, a mladić je odgovorio “da nije” ne skrivajući osmijeh s lica. “Pitam za prijateljicu”, našalila se pjevačica te ga upitala ima li “barem djevojku”.

Maju se ipak morala oduprijeti dojmu, pa je krenulo dijeljenje ocjena, a seksi Ukrajinac je dobro prošao i na tom polju. “Ja sam jako stroga članica žirija, ali uspio si oduševiti čak i mene”, izjavila je Tomčić. “Ovo je bilo doista nevjerojatno”, rekao je muški član žirija, Janko Popović Volarić (41).

“Ti si fantastičan”, rekla je Maja na ukrajinskom te dodala da je “tu rečenicu upravo naučila za njega” pa se nasmijala. “Potpuno sam bez riječi. Zapravo nisam bez riječi, samo sam glupa trenutno”, zaključila je. Apsolutno “da” plesač je dobio i od još jednog muškog člana žirija, Davora Bilmana (46), jednako kao i od svih ostalih te prošao u idući krug.

Plesni nastup možete pogledati na dnevnik.hr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)


Komentari