Maja Šuput već je u četvertom mjesecu trudnoće: ‘Još uvijek najnormalnije radim, ali imam jedan problem’

Photo: Instagram

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov prije nekoliko dana iznenadila je fanove velikom viješću da je trudna, a potom se prisjetila kako je točno izgledao trenutak kada je saznala da je u drugom stanju.

“Suprug Nenad je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi”, kazala je Maja za IN Magazin.

Popularna pjevačica sada je par dana od četvrtog mjeseca trudnoće i osjeća se identično kao i prije. Navodi da doista ima sreće jer nema jutarnje mučnine.

O imenima najviše razmišlja njezina mama koja je čak počela vježbati kako bi mogla izdržati bebin tempo, a Maja je malo više počela jesti.

Stalno sam gladna! I sad u ovom trenutku, kada nemam posla u smislu da idem na putovanja, na pjevanje, mislim da sam iskoristila jedini neradni trenutak za pametnu stvar. Nemamo plan za pjevanje, godina je kompletno puna do 2021. godine i to je najnormalnije. A sada dok mogu najnormalnije radim”, izjavila je kraljica svadbi.

 

 

 


Komentari