MAJA ŠUPUT UŽIVA PUNIM PLUĆIMA: ‘Nije loše za jedan listopadski utorak’

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput (42) uživa u čarima prekrasne Italije sa suprugom Nenadom Tatarinom (37) i sinom Bloomom kojeg je rodila u ožujku ove godine.

Malenom Bloomu ovo nije prvo putovanje van Lijepe Naše, a zasigurno će gajiti veliku ljubav prema putovanjima poput roditelja.

Pjevačica je objavila nekoliko fotografija na kojima vješto pozira u neobičnom outfitom s francuskim šeširićem na glavi, ne sakrivajući osmijeh s lica koliko uživa u obiteljskim trenucima.

Na jednoj fotografiji pjevačica pozira u crnom badiću iako su počele zimske temperature te se vješto opire hladnim danima.

“Nije loše za jedan listopadski utorak”, napisala je Maja.

“Je li tu hladno”, “samo hrabro naprijed”, “nadam se da se nećeš prehladiti”,  pisali su pratitelji zabrinuto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je otkrila da uživa i na večeri sa suprugom, a stavila je i nekoliko fotografija malenog Blooma na Instagram storyju.

“Uvijek ima razloga za nazdravit”, napisala je Šuput.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pjevačica je otkrila da je odsjela u jednom od najljepših hotela na svijetu, Castello di Reschio. Hotel, dvorac i imanje su toliko čarobni da je zaista teško zamislivo pronaći bilo kakvu manu ovom konceptu.

Imanje Reschio nalazi se na predivnom komadu zemlje između Umbrije i Toskane i predstavlja svijet za sebe, gdje se gosti mogu baviti aktivnostima kao što su vinogradarstvo, jahanje, lov i ribolov, a pjevačica se odlučila za jahanje pa je i taj trenutak podjelila s obožavateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Komentari