Maja Šuput suočila se s ozbiljnom konkurencijom

Foto: Nova TV

U osmoj emisiji Supertalenta, koji se prikazuje na Novoj TV, predstavili su se Ivan Volarević i Gabrijel Ivić. Obojica nastupaju na svadbama, čime su itekakva konkurencija Maji Šuput, članici žirija.

Ivan ima 21 godinu i dolazi iz okolice Metkovića. Najčešće pjeva na pričestima, zabavama, svadbama i sprovodima.  Planira se baviti profesionalno glazbom.

Foto: Nova TV

‘Često puta znam zaplakati. Čovjek sam od krvi i mesa, imam osjećaje, možda malo više izražene, čak mi nekad to i smeta jer nekad iz čistog mira na neku stvar pustim suzu. Dolazim pokazati tu emociju koju posjedujem’, rekao je. U Supertalentu se predstavio  hitom Olivera Dragojevića ‘Cesarica’.

Na njegov lik i djelo komentar je imala Maja Šuput. ‘Prvo ću ti reći da si presimpatičan, pjevat znaš, ti si nebrušeni dijamantić, jedino trebaš poradit na scenskom nastupu, ali mislim da trebaš bit i zadovoljan’, rekla je.

‘Ja sam osjetila tvoju tremu, razina treme je bila tako velika da si mi omogućio uživanje u nečemu što je bilo strašno lijepo, na neki način mi se taj cijeli paket zapravo svidio’, dodala je Martina.

Foto: Nova TV

Gabrijel ima 22 godine i dolazi iz Šibenika, a uz pjevanje i sviranje, voli i pisati pjesme. Glazbom se bavi od osme godine. Završio je osnovnu glazbenu školu i prvi razred srednje glazbene škole, klavir i solfegio. Svira s dvojicom kolega po raznim proslavama, zbog čega je Maja prokomentirala kako su joj on i Ivan prava konkurencija.

Komentari