MAJA ŠUPUT SE RAZNJEŽILA NA SPOMEN OCA: ‘Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta’

Foto: Instagram

Pjevačica i članica žirija showa “Supertalent”, Maja Šuput (42) raznježila se na spomen godišnjice smrti pokojnog oca te napisala emotivnu objavu.

Naime, glazbeni menadžer Boris i otac pjevačice preminuo je u listopadu 2018. godine, a bio joj je neizmjerna podrška i oslonac u životu.

“Sretan rođendan tata. Volimo te, fališ nam i puno mislimo na tebe. Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta i da svira par muzika , onako kako ti to voliš. Zato si i narihtao sunce , znam  te” napisala je Maja.

21.09.2006., Zagreb – Pjevacica Maja Suput proslavila 27. rodjendan
rodendan. Maja s roditeljima Borisom i Danicom.
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Naime, Boris Šuput zaslužan je za početak Majine karijere, a krajem prosinca 2002. doživio je tešku prometnu nesreću od koje se nikad u potpunosti nije oporavio. Pjevačica je teško podnijela njegovu smrt, a svake godine objavi fotografiju u spomen ocu.

Maja je prije nekoliko godina na Instagramu otkrila i kako je izgledao njegov kraj te tko je bio uz njega.

“Posljednje 3 godine više me nije mogao ni zvati ni pričati. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je bolno. Najveći heroj u ovoj priči je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minutu, posljednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje pisala bih ja ovo puno prije. On je imao tu sreću da ima nju, da mu olakša da dostojanstveno živi koliko god je to moguće u svojoj bolesti. Ja znam da ću dati sve od sebe i dalje da njega činim sretnim a ako gore postoji telka vjerujte mi taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imaš što za nadoknadit. Mi te volimo najviše na svijetu i ta ljubav se ne raskida ni bolešću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogotovo ova kćeri i oca . Rekla bi ti mirno spavaj ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pjevaj i čuvaj nas. Volimo te”, ispričala je pjevačica tada.

 

Komentari