MAJA ŠUPUT POSTALA OČAJNA? U potrazi za dečkom provokativnim slikama zatrpala društvene mreže (FOTO)

Facebook

Nejasno je znači li to kako Maja jako voli svoje tijelo, a još više ga voli pokazivati drugima ili joj je pak dozlogrdilo biti “single” pa svim silama pokušava privuči pažnju i impresionirati potencijalne partnere.

Vrckava i vedra pjevačica Maja Šuput posljednje vrijeme svoj profil na Instagramu zatrpava vrlo provokatnivnim fotografijama. Na gotovo svim slikama je vrlo oskudno odjevena, a u prvi plan konstantno ističe stražnjicu i grudi. Nejasno je znači li to kako Maja jako voli svoje tijelo, a još više ga voli pokazivati drugima ili joj je pak dozlogrdilo biti “single” pa svim silama pokušava privuči pažnju i impresionirati potencijalne partnere.

Bilo kako bilo, njezin Instagram profil izgleda kao soft-porn stranica, a vrteći malo po prijašnjim slikama na njenom profilu zapazili smo kako se broj provokativnijih fotografija naglo povećao u odnosu na proteklih par mjeseci, pa čak i od ljeta kada je Maja imala prilike biti svaki dan u badiću.

Nadamo se kako je ipak riječ o tome da Maja voli svoje isklesano tijelo pokazivati javnosti jer ako joj je ovo taktika za traženje novog dečka, onda joj je to poprilično loša taktika jer bi si za vrat mogla navuči samo pohotnike. Kako ne biste rekli da pretjerujemo evo nekoliko fotografija s Majina profila pa se uvjerite sami.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

>>> MAJA ŠUPUT IMA NOVU LJUBAV: Iako je puno stariji od nje, njegov ju je poklon oduševio (FOTO)

>>> ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA Evo što je Maja Šuput poručila J.Lo i Jeleni Karleuši (FOTO)

>>> VELIKA PREVARA U SHOWU! Maja Šuput pjevala na playback?! (FOTO)

Komentari