Maja Šuput otkrila da živi u unajmljenom stanu: ‘Naš je kompletno srušen’

Instagram

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov otkrila je kako trudnoća napreduje ‘fenomenalno’.

“Samo da tako ostane, nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa, osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno”, rekla je Šuput za Večernji list.

Budući da joj se trbuščić gotovo i nije vidio u početku, kaže da joj nije bilo teško skrivati pred ljudima da će dobiti bebu.

“Ali bio mi je veliki problem skrivati to pred poznanicima i prijateljima jer sam od starta odlučila da ću reći samo petero ljudi, a imam veliki krug prijatelja”, rekla je pjevačica.

Otkrila je kako ona i suprug Nenad cijelo vrijeme u šali govore da je ‘beba najveći profesionalac’, a objasnila je i zašto.

Žive u unajmljenom stanu

“Jer je došla u jedinom trenutku mog života kada ja ne moram ići pjevati. Tako da nisam morala stopirati glazbenu karijeru. Rodit ću na proljeće, a prema izjavama stručnjaka, pokretanje naše scene i koncerata očekuje se baš tada. Zapravo, svijet čeka da ja rodim pa da može nastaviti svirati”, poručila je.

Izjavila je i da trenutno žive u unajmljenom stanu.

“Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje”, zaključila je Šuput.


Komentari