MAJA ŠUPUT NE SLAVI ROĐENDANE VEĆ MJESECE: Maleni Bloom navršio sedam mjeseci pa dobio slavljeničku tortu

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput (42) objavila je na Instagramu fotografije na kojima slavi navršenih sedam mjeseci malenog sina Blooma s kojim pozira u društvu supruga Nenada Tatarinova (37).

Pjevačica je obukla zanimljivi crveni džemper koji nalikuje na božićni dizajn te sve zapečatila crvenom francuskom beretkom, dok u naručju drži slavljenika Blooma.

“Danas naša najveća ljubav slavi sedam mjeseci. Vrijeme je za slavlje”, napisala je Maja ispod fotografije na kojoj cijela obitelj pozira ispred torte.

“Pretjerivanje extra klase”, “Nemam riječi da se slavi datum u mjesecu rođenja, jako čudno… Mada je bebač sladak, to stoji”, “Sorry, al’ sad počet i mjesece slavit?”, “Da vam je muž zgodan je, ali ovog frajera što ste rodili ne može nitko nadmašiti”, pisali su pratitelji koji su iznijeli podijeljena mišljenja povodom slavlja.

“Neka svatko radi što ga je volja! Čemu ta zavist? Moja unuka danas ima 20 godina i do godinu dana sam joj pekla tortu svaki mjesec i slikali ju da se jednog dana vidi kako je rasla i izgledala do prve godine zivota”, napisala je jedna korisnica te pružila potporu pjevačici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je nedavno spakirala kofere i otputovala u Italiju s obitelji te obožavateljima otkrila dio atmosfere na Instagramu. Tim povodom je otkrila da je odsjela u jednom od najljepših hotela na svijetu, Castello di ReschioHotel, dvorac i imanje su toliko čarobni da je zaista teško zamislivo pronaći bilo kakvu manu ovom konceptu, a nalazi se na predivnom komadu zemlje između Umbrije i Toskane. Noćenje u ovom luksuznom hotelu košta i do vrtoglavih 34 000 kuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari