MAJA ŠUPUT IZGLEDA GLAMUROZNO I U KUĆNOM IZDANJU: Pozirala ispred velikog video-zida

Foto: Screenshot

Pjevačica Maja Šuput (42) otkrila je obožavateljima na Instagramu kako izgleda u kućnom izdanju te ih zatražila za dobronamjerni savjet prilikom odabira filma.

“Dan za film! Što da gledam? Sve sam pogledala, ako netko ima pametan prijedlog slušam”, napisala je pjevačica koja gotovo uvijek izgleda profinjeno od glave do pete.

Šuput je držala šalicu u rukama, te otkrila veliki video zid u svom luksuznom domu, pa su mnogi imali priliku vidjeti dijelić njene kućne atmosfere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, pjevačica je Novu godinu dočekala radno u Vodicama gdje je održala koncert, a doputovala je sa suprugom Nenadom Tatrinovim i sinčićem Bloomom. Na profilu na Instagramu je objavila fotografiju te otkrila da će joj po svemu sudeći 2022.godina biti radna.

”E pa ljudi moji , ako se po prvim danima godina poznaje, meni će biti radna jer večeras sviramo i reprizu Nove”, poručila je u seksipilnom žutom outfitu te izazvala užarene reakcije.

“Diva”, “goriš Majo”, “ti si kraljica”, ”žuta ti odlično pristaje”, ”prava si bomba”, ”uvijek zanosna”, samo su neki od komentara obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari