Maja Šuput i Nenad Tatarinov krstili sinčića na zagrebačkom Pantovčaku

Foto: Instagram

Maja Šuput, naša trenutno najpoznatija pjevačica i mlada majka sa suprugom Nenadom Tatarinovim krstila je malenog sinčića Blooma u crkvi sv. Kvirina koja se nalazi na zagrebačkom Pantovčaku.

“Sveto Krštenje. Bloom Tatarinov 19. 03. 2022.”, napisala je ispod fotografije na kojoj poziraju zajedno s dječačićem u naručju. Na fotografiji se vidi Bloomova kuma i Majina prijateljica Katarina Kolar, a u komentarima je obitelj dobila pregršt toplih želja i čestitki povodom sakramenta krštenja.

”Sretno krštenje Bloom”, ”preslatki ste”, ”baš bistate”, ”pohvale za mamin outfit”, ”Bloom je isti tata”, ”slatko malo pile”, pisali su obožavatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, maleni Bloom je nedavno navršio prvu godinu, a Šuput se pobrinula za organizaciju rođendana pa je zabava organizirana u zagrebačkom restoranu Okrugljak gdje je pozvan velik broj uzvanika. Do kasnih sati se igralo, a pjevačica je sve podjelila na Instagram storyjima gdje je otkrila da su zabavu uveličali njeni najbliži prijateljima, među kojima su bili Marko Grubnić, Momčilo Gurović te osobni make up artist Karlo Rusan.

“Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života! Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek. Neka ti je najsretniji 1. ročkas srećice”, napisala je pjevačica povodom rođendana sinčića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari