Maja Šuput Blooma odvela u inozemstvo i izazvala brojne reakcije: ‘Sad jednu realnu’

Foto: Instagram

Gotovo pola milijuna njezinih fanova na Instagramu s nestrpljenjem iščekuje svaku novu objavu  Maje Šuput, pogotovo one na kojima je njezin sinčić Bloom. Međutim, na fotografije oni ne moraju dugo čekati, jer Maja svako malo objavi fotografiju sinčića, ali i pokaže što tročlana obitelj radi. Tako je sada Maja otkrila kako je njihov tromjesečni sinčić krenuo na svoj prvi međunarodni let, a luksuza ni ovaj put ne nedostaje.

Naime, novom avanturom malenog Blooma Maja se pohvalila na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj ona i Nenad nasmiješeni poziraju u skupocjenom zrakoplovu, njihov sinčić spokojno leži ispred njih.

Kao i ovujek, i ovog su puta supružnici bili tip-top sređeni, a tijekom leta počastili su se voćem, kroasanima te šampanjcem.

“Baš kao nekad, samo puno, puno bolje. Bloom na svom prvom internacionalnom letu”, poručila je Maja. Otkrila je kako putuje zrakoplovnom tvrtkom Turkish Airlines, ali destinacija je još uvijek misterij.

Foto: Instagram

Brojni su pratitelji, kao i uvijek, odmah krenuli s komentarima. “Divno je vidjeti s kakvom lakoćom prihvaćate i živite život”, “Majo, samo uživajte. Nekima je teško podnijeti tuđu sreću”, “Divim ti se što sve planiraš i stigneš uz malog bebača!! Ti si meni čudo”, “Sad jednu realnu kad mali plače, da vidimo kako se snalazite pod takvim uvjetima. A ako je uvijek miran, onda je vrijeme za drugo”, tek su neki od brojnih komentara.

Inače, Maja je nedavno pratitelje raznježila i simpatičnim fotkama Bloomove frizure.

Odjeven tek u pelenu, Bloom leži na krevetu presvučenom u bijelu posteljinu, a ručice je podmetnuo pod bradu i ozbiljno gleda prema kameri.

Foto: Instagram

 

Komentari