Maja otkrila tko čuva Blooma dok su ona i Nenad na putovanjima: ‘Nikad ne plače, dobar je da ne može biti bolji’

Foto: Instagram

Maja Šuput slovi za jednu od najomiljenijih pjevačica na domaćoj sceni što i ne čudi ako se uzme u obzir da svako toliko, između ostalog, razgovara s pratiteljima putem društvenih mreža. Točnije, pjevačica svaki slobodan trenutak iskoristiti za vjerne fanove pa putem Instagrama odgovara na njihova pitanja. To je učinila i danas, a očekivano, najviše pitanja bilo je vezanih za njezinog šestomjesečnog sinčića Blooma kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Tako je jednog obožavatelja zanimalo kakav je Bloom beba te je li često plače na što je ponosna mama odgovorila: ˝Nikad ne plače, dobar je da ne može biti bolji˝. Također, s obzirom na prirodu Majinog posla koja uključuje brojna putovanja, ali i općenito pjevačičin stil života u kojemu je 42-godišnjakinja nerijetko izvan doma, mnoge je zanimalo i tko čuva mališana kad roditelji putuju ili dok mama ima nastupe.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


˝Nikada nismo nikuda otišli bez Blooma˝, naglasila je Maja te dodala kako sinčića, dok je ona na koncertima, čuva ˝jedan i jedini tata˝. Inače, prije nekoliko dana pjevačica se pohvalila i snimkom na kojoj se mogu čuti dječakove prve riječi ili barem nešto nalik tome. Suprotno maminim priželjkivanjima, Bloom je gugućući uz omiljenu igračku, kratko rekao ˝baba˝.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Komentari