Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od oca: ‘Ja sam mu bila razlog življenja, a on je dio mene i kroz mene će zauvijek biti s nama’

Maja Lena Lopatny (Foto: Screenshot Youtube)

U dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu u ponedjeljak je održana komemoracija za Ronalda Lopatnyja, trofejnog hrvatskog vaterpolista. Lopatny je preminuo 5. svibnja u 78. godini nakon duge i teške bolesti.

Komemoraciji je prisustvovala njegova kći Maja Lena Lopatny (31) koja nije mogla zadržati suze, posebice dok je držala govor. Uz nju je bila i njezina majka, glumica te bivša supruga Ronalda, Mia Begović (59).

“Moj tata je najbolji čovjek kojeg sam upoznala i bez obzira na sve njegove sportske uspjehe, mene je smatrao svojim najvećim. Ja sam mu bila motiv, razlog življenja, a on je dio mene i kroz mene će zauvijek biti s nama. Jer sve što znam i što jesam, jesam zahvaljujući njemu i koliko god nam je sada svima teško, nema odustajanja jer moj tata ne bi na to pristao i želim da gleda me odozgo i da bude ponosan na mene kao što sam ja na njega, a naša bezgranična ljubav ne poznaje svjetove i ona će ostati zauvijek”, rekla je Maja Lena u jednom dijelu svog govora.

Ronald i Mija vjenčali su se 1990. godine, a razveli su se kada im je kći imala pet godina. Prije Mije Ronald je bio 16 godina u braku s našom glazbenom divom Terezom Kesovijom, koja navodno nije bila na komemoraciji.

Maja Lena je Ronaldovo jedino dijete i s njim je živjela za vrijeme srednje škole, a posljednjih godina živi i radi na Korčuli.


Komentari