‘MA TO SU TROLOVI’: Tony Cetinski kaže da je njegova pjesma za Doru ljubavna

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tony Cetinski (51) demantirao je da pjesma s kojom nastupa na Dori govori o cijepljenju, o čemu se ususret ovoj glazbenoj manifestaciji počelo pričati, Neki su, naime, iz naslova pjesme zaključili kako se radi upravo o tome. Cetinski je udružio snage s Kristijanom Rahimovskim (39) u pjesmi “Zapjevaj, sloboda je!”, u engleskoj verziji “Deliberate”. Pjesma je zbog naslova i stavova Cetinskog o cijepljenju izazvala polemike o javnosti je li riječ o novoj antivakserskoj himni.

“Ma to su trolovi, nisu ni čuli pjesmu, a već pričaju o njoj. A pjesma govori sama za sebe, govori o slobodi, ljubavi… Da se opet možemo grliti i ljubiti, da možemo pjevati i družiti se kao nekad. Da nema više ovog ‘novog normalnog’, jer to nije normalno”, negirao je glasine Cetinski za 24sata.

Javnost pjesmu još nije čula, s obzirom da se natjecanje za pjesmu Eurovizije održava tek 13. veljače. Pjesmu će publika simbolično čuti kao posljednju, četrnaestu pjesmu. Voditeljica Uršula Tolj (47) također je negirala glasine. Na društvenim mrežama napisala je da u pjesmi nema stihova o cijepljenju.

Kristijan Rahimovski, koji je autor glazbe i stihova, također kaže da nije riječ o pjesmi koja govori o koroni ili cijepljenju.

“Iako je ovo prije svega ljubavna pjesma, ona je istodobno i globalna poruka čovječanstvu, prestravljenom i užasnutom tjeskobnom kataklizmom pandemije koja je paralizirala cijeli svijet, a koji se minulu godinu bojao misliti, govoriti, disati… No ovom pjesmom mi mu dajemo nadu, otkrivamo to svjetlo u tunelu, a ono se zove samo ljubav, čista ljubav i – pjesma”, objasnio je Rahimovski za totalinfo.hr.


Komentari