MA KAKVA LJUBAV, PARE SU NA SELU! Otkriveno kolike su honorare dobili farmeri popularnog showa, iznosi su vrtoglavi!

Photo: RTL

Popularni show “Ljubav je na selu” podijelio je naciju. Neki ga smatraju zabavnom razonodom, no mnogobrojni gledatelji često su na društvenim mrežama komentirali da se kandidati ismijavaju. No, tko se zadnji smije, najslađe se smije. Naime, Slobodna Dalmacija ekskluzivno je doznala iz pouzdanog izvora bliskog produkciji showa da se honorari farmera u ovoj sezoni kreću između 40 i 50 tisuća kuna! Opravdan je to iznos s obzirom da je 13. sezonu pratilo više od pola milijuna Hrvata.

No, nije zlato sve što sja. U showu je ipak dio kandidata dosita pronašao ljubav, ali i iznjedrio brakove i popriličan broj djece.

Čak petnaest parova sklopilo je brakove do 2021. godine, a rodilo se i osamnaestero djece pa je voditeljica Marijana Batinić svojedobno od Udruge Dalmatinski Samci dobila zahvalnicu za doprinos demografskoj obnovi Hrvatske.

No, ove sezone Dalmatinku je zamijenila simpatična Anita Martinović, koja se sudjelovala u drugom popularnom showu ‘Gospodin Savršeni’, no to nije umanjilo gledanost, dapače, Anita se u novoj ulozi sjajno snašla, te je dobila brojne pohvale.

RTL honorare nije potvrdio, ali ni demantirao

Informaciju o honoraru o kojem piše Slobodna, s RTL- nisu potvrdili, ali ni demantirali. “Honorari sudionika svih RTL-ovih formata, baš kao i ostale stavke ugovora kojeg sudionici potpisuju s RTL Hrvatska su poslovna tajna i dio poslovnog odnosa te ih kao takve ne komentiramo”, poručuju s RTL-a.

Zanimljivo, kad su u pitanju honorari natjecatelja, a ne farmera, oni navodno nisu plaćeni, te sudjeluju u emisiji dobrovoljno, a honorar je namijenjem isključivo farmerima.

 


Komentari