Ma gdje mu je to ruka? Pratitelji poznate glumice zgroženi fotografijom sa suprugom, ona im odgovorila, ’Može me dirati cijeli dan’

Foto: Instagram

Candace Cameron Bure, našoj publici poznata je po kultnoj ulozi DJ Tanner u serijalu Puna kuća, odrasla je žena i majka troje djece. Udana je za bivšeg hokejaša Valerija Burea s kojim je već 24 godine.

Tim povodom objavila je i njihovu zajedničku fotografiju, točnije njih dvije te napisala: “Slatko i kiselo, 24 godine i nastavljamo brojati”.

Pritom je objavila slatku fotografiju na kojoj je suprug ljubi u čelo, a na drugoj je pak njegova ruka na njenoj dojci.

Upravo ona potonja izazvala je pomutnju pa ju je veliki broj pratitelja prozvao i kritizirao, no nije im ostala dužna. Objavila je naime seriju videozapisa pa navela: “Za sve vas kršćane koji preispitujete moju objavu s muževom rukom na mojim grudima, mužem s kojim sam 24 godine, misleći da je to neprimjereno, nasmijavate me jer to je moj muž”, poručila je.

“Toliko nam je zabavno. Može me dirati kad god želi, i nadam se da želi. To je i ono što čini zdrav i dobar brak i vezu”, tvrdi.

“Žao mi je ako sam vas uvrijedila”,govori pa dodaje: “Zapravo, nije mi žao. Drago mi je da nam je zabavno nakon toliko godina. Može me dirati cijeli dan.”

 

 

View this post on Instagram

 

sweet and spicy ❤️??? 24 years and counting ?

A post shared by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on

Bez Severine, ali na hrvatskoj obali, Kojić se pohvalio fotografijom u društvu druge mlade dame


Komentari