Lumi i Balie traže novi dom: Evo kako je Ella Dvornik na to reagirala

Ella Dvornik/Instagram

S obzirom na to da se Ella Dvornik može pohvaliti s pola milijuna pratitelja na Instagramu, slobodno možemo reći da je trenutačno najpopularnija Hrvatica. Dapače, toliko je popularna da ljudi čak kućnim ljubimcima daju imena njezine djece. Tako je Ella naišla na oglas na kojem se prodaju mačići imena Balie i Lumi, a njihovi prvotni vlasnici očito su veliki Ellini fanovi kada su ih nazvali upravo imenima Ellinih kćerkica.

Ella je ovu informaciju objavila u obliku Instagram Storyja te je dodala kako je, s obzirom na to da nema autorska prava na imena svoje djece, bilo pitanje vremena kad će ista početi koristiti drugi ljudi.

FOTO: Screenshot Njuškalo

“Balie & Lumi rođene su 16.4.2020. godine. Očišćene su od nametnika, cijepljene protiv zaraznih bolesti te čipirane. Naučene su na kućni red te suživot s drugim mačkama.
S ljudima su jako umiljate i drage, razigrani su i energični mačići.  Traže dom u Zagrebu i okolici kao kućne mačke. Kod udomljenja se provjeravaju uvjeti te se potpisuje ugovor sa stavkom o obaveznoj sterilizaciji po spolnoj zrelosti”, stoji u oglasu.


Komentari