Luka Vidović posvetio emotivnu objavu pokojnom ocu: ‘Ej, stari, danas bi imao 83’

Foto: Instagram

Luka Vidović (43), jedan od naših najpoznatijih mađioničara, na svojem je Instagram profilu posvetio dirljivu objavu pokojnom ocu, Ivici Vidoviću. Legendarni glumac preminuo je prije 11 godina, a danas bi proslavio 83. rođendan.

“Ej, stari, danas bi imao 83, vjerovatno bi bio u kombiju Rugantina s Gordanom na putu jer vam je sutra premijera baš u Komiži! Eto na žalost gore si sad sa mamom, Borisom, Mujicom, Ivom, Špirom, Bobijem, Pređom, Kikjem, Emilom, Lalom, imate čitaće probe! Jupa, Krsto i Zoki Tadić režiraju neku verziju ‘Ribarskih 2.0.’ Nero te navlači jer hoće tenisku lopticu. Ti mu vičeš: ‘Čekaj čas!!’ .. Pavo I Cico će zavrnuti rundu ali ‘samo’ jednu, nakon probe!”, započeo je Luka te nastavio:

“Šteta da nisi vidio Filipa kako uživa u plesu, kako ima šarmantan osmjeh.. skoro kao nas dvojica. Uživa u plesu kao riba u vodi! Iako eto morali smo nabiti telefonske račune da ga spasimo! Bio bi ponosan….”, napisao je Luka za brata Filipa, a potom je napisao nešto i za sestru Anu.

“Šteta da nisi tu da vidiš Anin uspjeh na drugom kontinentu, glavna u velikoj produkciji, jedne velike firme! Postala je prava faca! Bio bi ponosan..”, napisao je te dodao:

“A kaj se mene tiče, znaš onu dvojicu što si mi dao da ih gledam na VHS-u prije 22 godine? Bio sam im gost u emisiji! I da, nastupio sam na najvećoj sceni svijeta u Vegasu. Valjda bi bio ponosan… Pa bi nazdravili s jednom travaricom. A pogotovo je šteta da te nema jer je Hajduk u igri za duplu titulu.. Čak mi je i Mlinka rekao: ‘Nek osvoje bar jednu zbog Ivice!'”, zaključio je Luka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Vidovic (@lukavidovic_magician)

Podsjetimo, Ivica Vidović preminuo je u bolnici u Zagrebu 2011. godine nakon duge i teške borbe s rakom grla. Također, nakon borbe s karcinomom, 2. travnja ove godine preminula je i Lukina majka Mirjana Majurec Minja.

Inače, Luka je bio jedino zajedničko dijete Mirjane i Ivice čiji je brak potrajao samo tri godine. Nakon završetka ljubavi, Mirjana je bila u braku s nogometašem Markom Mlinarićem deset godina i dobila sina Ivana. No, Mirjana i Ivica ostali su u dobrim odnosima i bili su potpora jedno drugom kada su saznali da su oboje teško bolesni. Ivica je kasnije u braku s Gordanom Gadžić dobio kćer Anu i sina Filipa, glumca kojeg sada gledamo u showu ‘Ples sa zvijezdama’ kao jednog od natjecatelja.

Komentari