Luka Vidović održao poslijednji ovogodišnji magic show

Najpoznatiji hrvatski mađioničar, Luka Vidović, za kraj godine svojoj je publici poklonio mnoštvo mađioničarskih iznenađenja na nesvakidašnjem druženju u rasprodanom Ludilištu Luda kuća. Više od stotinu mališana uživalo je u otkrivanju najpoznatijih trikova. Naučili su i ponešto o tajnama teleportacije. Show se održao prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Luka Vidović već punih dvadeset godina razveseljava one najmlađe interaktivnim i zanimljivim predstavama, a ove se godine posebno potrudio izmamiti dječje osmjehe. U jednosatnom druženju, pokazao je najbolje trikove svoje dugogodišnje karijere te najavio novitete za 2022. godinu.

„Iznimna mi je čast održati posljednje ovogodišnje mađioničarsko druženje upravo na pozornici Lude kuće za koju me uvijek vežu lijepe uspomene. U godini smo kada nam je ograničeno druženje, stoga se svakom novom nastupu veselim više nego ikad.“ – istaknuo je Luka Vidović te otkrio planove za iduću godinu: „S radošću mogu najaviti iduće veće druženje koje će biti na moj rođendan, 13. veljače iduće godine, a u pitanju je nešto do sada neviđeno i novo. Puno pažnje posvećujem svojim nastupima i probama, a za iduću godinu već je sve spremno.“

Lukina bogata karijera osim mnogobrojnih nastupa i predstava, bogatija je i za dvije inozemne suradnje, a Lukin smisao za humor te vrhunske mađioničarske sposobnosti bez sumnje svakakog nasmiju do suza. Stoga se veselimo Lukinim narednim mađioničarskim iznenađenjima.

Komentari