Luka Nižetić progovorio o odnosu s Blankom Vlašić: ‘Život nas je odveo u drugom smjeru’

Luka Nižetić (Foto: Instagram / Luka Nižetić)

Splitski pjevač Luka Nižetić ove će godine obilježiti skoro 20 godina karijere, a povodom te obljetnice ove jeseni priprema veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici. U intervjuu za Index.hr, Nižetić se dotaknuo ljubavi prema hrani i kuhanju, a osvrnuo se i na svoj odnos s Blankom Vlašić zbog kojeg se ovih dana ponovno našao ‘pod svjetlom reflektora’.

“Ljubav dolazi iz obitelji, moja mater je umjetnica u kužini tako da smo moja sestra Petra i ja kroz cijeli život imali idealnog mentora. Na našem stolu se uglavnom nađe mediteranska spiza, no ono što me najviše može razveseliti, još od malih nogu, je tjestenina, njoki, znači mogao bih se udaviti od njih koliko ih mogu pojesti. Nemam sad neki najdraži recept, volim jednostavna jela i da ne treba tri ure stajati za špaherom, tu sam tipični Dalmatinac”, rekao je Luka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

O odnosu s Blankom Vlašić, Nižetić je naglasio da ih je život odveo u nekom drugom smjeru.

“Prijateljstva iz djetinjstva ostaju za cijeli život, uvijek nam je drago kad se sretnemo, ako se nađe vremena, popijemo kavu, ali svakoga od nas je život odveo u nekom drugom smjeru i raduje me da je sretna”, objasnio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Pjevač je otkrio i gdje će provesti ljeto.

“Koncerti su se naredali, što je super jer smo na to čekali kroz ove dvije pandemijske godine. Sviram od Vukovara do Brača, čemu se itekako radujem, iza mene su već nastupi pred predivnom publikom u Daruvaru, Sunji i Bilju. Još uvijek volim kombi vožnje s mojim bendom, susrete s fanovima i upoznavanja s novim ljudima, lijepe se uspomene događaju i baš je kako triba biti”, rekao je Luka pa nastavio.

“U lipnju mi se vraća sestra s obitelji iz Amerike pa ću sigurno planirati što više druženja i s mojim najdražim nećacima Jozom i Milom. Baza mi je u Komiži, tako da će ostati i vrimena za ronjenje i bijeg u tišinu, a početkom rujna slijedi povratak u Zagreb i pripreme za zagrebački koncert, izlazak šestog studijskog albuma, a u pripremi su i nove pjesme”, zaključio je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

 

Komentari