Luka Modrić stigao u Hrvatsku, pa otkrio gdje se nalazi – a evo i tko mu pravi društvo

Foto: Screenshot/HNS

Naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić u subotu navečer jahtom je u društvu supruge Vanje stigao u Šibenik, a fotografijom je na svom Instagram storyju otkrio obožavateljima i s kim se tamo druži.

Ispred šibenske Katedrale sv. Jakova Luka i Vanja pozirali su u društvu Hrvoja i Andreje Čermak, sina i snahe umirovljenog generala Ivana Čermaka, s kojima su već godinama u dobrim odnosima.

Tamo je simpatični Luka spremno pozirao s bronjim obožavateljima koji su, brže-bolje požurili da se fotografiraju s jednim od najpopularnijih nogometaša svih vremena, koji je skromno i spremno to i napravio.

Inače, već ranije Modrići i Čermaci zajedno su obilježavali važne datume pa je tako, primjerice, Hrvoje svoj 40. rođendan 2019. godine proslavio s njima u Londonu u raskošnom privatnom klubu Annabel’s.

Inače, par se vjenčao 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete. U lipnju iduće godine stali su pred oltar, a vjenčanje su imali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić. Nakon ceremonije, mladenci su se s uzvanicima uputili u hotel Westin, gdje se nastavilo slavlje. Par danas troje djece – 10-godišnjeg Ivana, osmogodišnju Emu i trogodišnju Sofiju.

Foto: Instagram story/screenshot


Komentari