Luka Modrić oduševio obožavatelje objavama nakon sinoćnje velike pobjede: ‘Ovo je Real Madrid! Ne pokušavajte to shvatiti’

Foto: Instagram

Real Madrid sinoć je na Santiago Bernabeu nakon produžetaka pobijedio Manchester City rezultatom 3:1 i tako s ukupnih 6:5 izborio finale nogometne Lige prvaka. Madriđani će u finalu 28. svibnja igrati protiv Liverpoola na stadionu Stade de France.

Jedan od junaka iz redova Real Madrida ponovno je bio i naš Luka Modrić koji je nekoliko minuta nakon utakmice objavio status na Twitteru: ”Ali što je ovo?”. Status je preko noći skupio gotovo 350 tisuća lajkova.

Također, objavio je fotografiju i na svom Instagram profilu koja je dobila više od 750 tisuća lajkova u nekoliko sati. ”Ovo je Real Madrid! Ne pokušavajte to shvatiti”, napisao je Modrić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Nakon velike pobjede, u svlačionici je zavladalo pravo slavlje, a dio atmosfere može se vidjeti iz snimke koju je klub objavio na Twitteru.

Također, Modrić je snimljen u zagrljaju s kondicijskim trenerom Antoniom Pintusom, a u videuu je ponavljao: ‘Pintusova metoda’.

Što je Pintusova Metoda?

Naime, igrači Real Madrida za ovu su se sezonu pripremali s posebnim maskama. Na treninzima su izgledali kao ronioci na suhom s maskama na licu, spremnicima na leđima i ventilima koji reguliraju protok zraka. Cilj metode je simulirati visinski trening, zbog kojeg se momčadi inače pripremaju u planinama i na visokim nadmorskim visinama. No, do njih nisu mogli doći zbog ograničenog putovanja zbog pandemije COVID-a.

Komentari