Lucija Lugomer pokazala trudnički trbuh: ‘Istuširana, bez šminke, sa strijama i borama’

FOTO: Instagram / Lucija Lugomer

Naš najpoznatiji plus size model, Lucija Lugomer pohvalila se na svom Instagram profilu trudničkim trbuščićem. Bez trunke šminke, uz ‘strije i bore’ oduševila je ležernošću i činjenicom kako se ne zamara ni sa čim, osim iščekivanjem novog člana obitelji!

‘Istuširana, bez šminke, sa strijama i borama (da, još uvijek nisam nalakirala nokte)…ali i dalje svoja pa makar i u muškom Christmas džemperu! 💯
Da vam nisam rekla sigurna sam da ne biste niti primjetili?!😄
Onaj tko kaže da je prerano za božićni duh, taj duh uopće nema, ako mene pitate! 😂🙈 Koliko nas ima koji onako poskrivečki sjedimo i gledamo na kalendar, grickamo noktiće i rastu nam zazubice u iščekivanju tog 12. mjeseca da naša strast prema Božiću napokon krene biti opravdana?
Jer sada nam više nitko ne može ništa prigovoriti💪
Meni osobno je ovaj Božić najposebniji do sada i ima da u njemu uživam maksimalno. …. I sve mislim kako sam si supač s ove dvije dobivene kile u trudnoći, a onda se sjetim da sad kreću sve one fine fritulice, kolačići, knedlice i tortice pa mi se malo zavrti, al’ dobro…nema toga što snaga uma ne može – bare with me!!!😅
Srećom, pa sad više ni ne mogu samo tako šalabajzati po gradu, stoga ću uživati iz daleka – sa sigurnog. 😂♥️ Ljubim vas, a bome ljubim i sebe ovako iskrenu! …sve ste zaslužili i sve sam vam dala – sveeeeee!’ napisala je Lucija Lugomer na svom Insagram profilu te se tim putem svima pohvalila svojim trudničkim trbuščićem, ali i muškim džemperom!

Komentari

loading...
-->