Lucija Lugomer pokazala trudnički trbuh: ‘Istuširana, bez šminke, sa strijama i borama’

FOTO: Instagram / Lucija Lugomer

Naš najpoznatiji plus size model, Lucija Lugomer pohvalila se na svom Instagram profilu trudničkim trbuščićem. Bez trunke šminke, uz ‘strije i bore’ oduševila je ležernošću i činjenicom kako se ne zamara ni sa čim, osim iščekivanjem novog člana obitelji!

‘Istuširana, bez šminke, sa strijama i borama (da, još uvijek nisam nalakirala nokte)…ali i dalje svoja pa makar i u muškom Christmas džemperu! ?
Da vam nisam rekla sigurna sam da ne biste niti primjetili?!?
Onaj tko kaže da je prerano za božićni duh, taj duh uopće nema, ako mene pitate! ?? Koliko nas ima koji onako poskrivečki sjedimo i gledamo na kalendar, grickamo noktiće i rastu nam zazubice u iščekivanju tog 12. mjeseca da naša strast prema Božiću napokon krene biti opravdana?
Jer sada nam više nitko ne može ništa prigovoriti?
Meni osobno je ovaj Božić najposebniji do sada i ima da u njemu uživam maksimalno. …. I sve mislim kako sam si supač s ove dvije dobivene kile u trudnoći, a onda se sjetim da sad kreću sve one fine fritulice, kolačići, knedlice i tortice pa mi se malo zavrti, al’ dobro…nema toga što snaga uma ne može – bare with me!!!?
Srećom, pa sad više ni ne mogu samo tako šalabajzati po gradu, stoga ću uživati iz daleka – sa sigurnog. ?♥️ Ljubim vas, a bome ljubim i sebe ovako iskrenu! …sve ste zaslužili i sve sam vam dala – sveeeeee!’ napisala je Lucija Lugomer na svom Insagram profilu te se tim putem svima pohvalila svojim trudničkim trbuščićem, ali i muškim džemperom!


Komentari