LJUBIO JE 28 GODINA MLAĐU: Mlada Kornelija puno je žrtvovala za život sa Zlatkom Saračevićem

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hrvatski sport rastužila je vijest da je u 59. godini života iznenada preminuo Zlatko Saračević, trener rukometnog kluba Podravka. Iza sebe ostavio je 28 godina mlađu suprugu Korneliju Hrgotu, s kojom je bio u braku od 2014. godine.

Par se upoznao u Zadru, a u Koprivnicu su se iz Zagreba doselili 2018. godine kada je Zlatko preuzeo Vegetu. On je inzistirao na preseljenju jer je smatrao da jedino tako može obaviti ozbiljan posao. Zajednički život oblježla su brojna žrtvovanja i česte promjene okoline.

“Kad se baviš ovim poslom, to je normalno. Navikli smo, ali ona je tu najveća žrtva. Bili smo u Zagrebu gdje je Kornelija imala svoj posao i svoj stil života. Onda je to morala prekinuti jer smo selili u Dubrovnik. Našla je posao u Dubrovniku i taman kad smo tamo sve namjestili, morali smo se zbog mog posla vratiti u Zagreb. Nakon pola godine u Zagrebu ponovno je morala dati otkaz zbog mene”, ispričao je Zlatko tada za drava.info.

Korneliji česte selidbe nisu teško pale jer je navikla na Zlatkov posao, a i po prirodi je prilagodljiva. Uz Zlatka počela je i sama pratiti rukomet.

“Onako je kako si napraviš. Brzo sam i u Koprivnici pronašla posao, no dosta sam sama. Srećom našla sam krug ljudi s kojima se družim, a i grad je malen i lijep pa često šećem s Forestom”, opisala je svoj život u Koprivnici.

Par se vjenčao 2014. u crkvi Svetog Križa u Zagrebu, a kum im je bio bivši rukometaš Božidar Jović.

Komentari