LJUBAV PREMA MIKFORONU JAČA I OD PLJUSKA: Severinu loše vrijeme nije spriječilo da nastupi pred fanovima

Foto: Instagram

Pjevačica Severina (49) s razlogom nosi titulu najveće zvijezde na ovim prostorima godinama, a ovog puta je još jednom to dokazala kada je održala koncert pred publikom po kiši u Vinkovcima.

Čak ni pljusak nije uspio otjerati s pozornice pjevačicu koja je Vinkovačke jeseni zatvorila nezapamćenim koncertom.

“Nothing compares to you, Vinkovci. Što je kiša više padala, vi ste bili sve glasniji. Kažu “nikad puniji trg”, a meni puno srce”, napisala je Severina na Instagramu.

“Hvala, dragi moji Vinkovci, trebali ste mi”, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

U jednom trenutku tjelohranitelj Severini pruža kišobran da ne pokisne, a ona trči na drugi kraj pozornice i odaje dojam da joj kiša ne smeta, već čak naprotiv, uživa sa smiješkom na licu.

“Neki ljudi samo pokisnu, drugi osjećaju kišu”, “Ova žena ima zaraznu energiju”, “Ona zrači ljubav”, “Kraljica je kraljica”, “I ti si nama trebala”, “Naježi se čovjek od ove vibre”, “Ja ne znam tko ne može ne voljeti ovu Seve”, “Koliko pozitive”, pisali su joj obožavatelji.

Srpska pjevačica i kolegica, 30-godišnja Milica Todorović, napisala je: “Wow, ljubav”, te ostavila emotikone srca u znak podrške.

Podsjetimo, Severina je nedavno dobila zajedničko skrbništvo nad devetogodišnjim sinom Aleksandrom nakon dvije godine borbe sa pravosuđem i bivšim partnerom, srpskim biznismenom Milanom Popovićem (55). Možda je upravo to razlog osmijeha, koji ne skida s lica.

Komentari