LJUBAV, OSVETA I PRLJAVE IGRE! Nova TV donosi dvije turske uspješnice: Kuzgun i Prevara uskoro na malim ekranima

Kuzgun (Foto: Nova TV)

Gledatelji će od utorka, 14. lipnja na Novoj TV imati prilike gledati tursku dramsku uspješnicu “Prevara” (Evlilik Hakkinda Her Sey), adaptaciju nagrađivane britanske serije “The Split” u kojoj su okosnica radnje sestre odvjetnice, koje se bave parnicama slavnih i moćnih istanbulskih obitelji.

Serija Prevara (Foto: Press)

Njihov otac Faruk, koji je prije 25 godina pobjegao s dadiljom, neočekivano se vraća u živote članova svoje nekadašnje obitelji te izaziva veliku pomutnju. Četiri žene obitelji Dževher posve su različite, drukčije reagiraju i drukčije se nose s prošlošću. Kroz četiri glavne junakinje -majku i tri sestre – gledatelji dobivaju priliku vidjeti sve faze braka.

Čolpan je rastavljena, Azra je u dugogodišnjem braku, Guneš se sprema za udaju, a Sanem potpuno odbacuje ideju braka. Serija razotkriva prljave trikove, smicalice, bavi se ljubavlju, odanošću te iznosi detalje vezane za obiteljski zakon.

Kuzgun

Isti dan, Nova TV će emitirati i seriju “Kuzgun” koja na male ekrane donosi priču o muškarcu koji kreće u potragu za osvetom zbog velike nepravde koja mu se dogodila u djetinjstvu.

Odrastanje glavnog lika Kuzguna (Baris Arduç) bilo je ispunjeno boli, traumama, samoćom i borbom, a sve zbog nedaća koje su snašle njegovog oca, poštenog visokorangiranog policajca nakon što ga je izdao njegov partner i sklopio savez s moćnim narkobosom Şerefom Dagistanlijem.

Kada odraste, 20 godina poslije nemilog događaja, Kuzgun kreće u osvetu. Međutim, i prije nego provede svoj plan do kraja, zaljubi se u Dilu (Burcu Biricik), prelijepu i pametnu kćer svoga neprijatelja Rifata Bilgina (Levent Ülgen).

Susret Kuzguna i Dile dogodit će se u Nevšehiru, a njihova priča nastavit će se u Istanbulu. Kuzgunov povratak u grad, u kojem mu je ukradeno djetinjstvo, ne samo da će promijeniti Dilin život nego i živote svih ostalih.


Komentari