‘LJUBAV NA SELU’ IM SKROJILA SUDBINU: Čak osamnaestero djece rođeno zahvaljujući ovom popularnom showu

Foto: Instagram

Reality show “Ljubav je na selu” postao je bogatiji za još jednu bebu. Valentina Kordić Tijan i muž Vatroslav Tijan postali su roditelji dječaka po imenu Vito.

Valentina i Vatroslav upoznali su se u devetoj sezoni showa. Osim malog Vite, koji je rođen isti dan kad i njegov otac,  imaju dvogodišnju kćer Viktoriju.

“Ljubav je na selu” do sad je spojila brojne parove. Brak je sklopilo četrnaest parova, a s Vitinim dolaskom na svijet broji čak osamnaestero djece.

Još u prvoj sezoni showa brak su sklopili Mato i Nikolina Smolčić, a dobili su i kćer Ljubicu. Nakon njih, Nikolina i Stjepan Pavlić postali su roditelji Nike, Stjepana i Maje.

Lički par Dragana i Nemanja Blanuša vjenčali su se 2016. godine i postali roditelji dviju kćeri: Sare i Lare. Iste godine su Slavonci Sara i Mihael Sklizović dobili sina Bornu.

Neki od kandidata sreću su pronašli nakon showa. Goran Špehar, zvijezda šeste sezone pozornost svoje odabranice privukao je nakon emitiranja. Danas je u braku i ima dva sina, Filipa i Roka.

Slično se dogodilo Nevenki Bekavac, koja je nakon emitiranja upoznala Zvonu Petričevića. Vjenčali su se 2017. i iste godine dobili sina Stjepana.


Komentari