LJUBAV NA ‘PRVI POTRES’: Priča dvoje volontera iz Petrinje dobila je novi nastavak

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Splićanin Jurica Gospodnetić koji je volontirao u potresom pogođenoj Petrinji upravo je ondje pronašao ljubav svog života. U kaosu je upoznao Danijelu Bunčić s kojom danas živi, a sretno su proslavili i Valentinovo.

Danijelu i Juricu spojila je ljubav prema Hajduku. Oboje su kao zvuk zvona na mobitelu imali navijačku pjesmu “Zbog jedne ljubavi”. Danijelin mobitel je zazvonio, a Jurica ga je uzeo zabunom misleći da je njegov.

Rodila se ljubav na prvi pogled i danas su Jurica i Danijela nerazdvojni. Žive zajedno u Splitu s Danijelinim dvjema kćerima.


Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Evo nas u Splitu. Ja sam inače pizza majstor. Čekamo još da popuste mjere pa Danči čeka posao u jednom restoranu”, ispričao je Jurica za 24sata.

Kako bi svojoj djevojci čestitao Valentinovo, a ujedno i rođendan koji pada na isti dan, Jurica je napisao i pjesmu.

“Danas je zaljubljenih dan, a ti slaviš svoj rođendan. Želim ti da zauvijek poljupcima i zagrljajima unosiš ljubav i toplinu u naša srca. Nek su ti dani puni ljubavi i sreće dok se god sunce oko zemlje okreće. Kad budeš puhala svjećice na torti puno lijepih želja moraš da zaželiš. A ja ću uvijek biti tu da ti pomognem da ih ostvariš. Sretan rođendan i sretno Valentinovo”, napisao je romantični Jurica.


Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Juričina i Danijelina priča raznježila je mnoge. ” Pa ovo je najbolja stvar koju je Hajduk napravio ove sezone”, dodao je netko u šali.


Komentari