LJUBAV JE NA SELU Tomislav izjavio da želi biti Stelin muž: ‘Ja nikoga neću izdati, pogotovo tebe jer te volim’

Stela i Tomislav (Foto: Tea Balak)

U novoj epizodi showa ‘Ljubav je na selu’, Milan i njegove dame večer su proveli u izlasku. “Tebi je imanje super, ali napokon da nas izvedeš na večeru” zadovoljno je ustvrdila Renata. “Konačno da izađemo u grad, a ne samo među ovce ili kravice”, oduševljena je bila i Ruža koja je iskoristila priliku da hrani svog farmera. Milana je, pak, zanimalo kad će ga Ruža konačno izmasirati. “Kad te ja uhvatim večeras drobiti, masirati, ima da se sve tvoje ovce uzbune”, kazala je.

Ivo je Branku i Katu odveo na ranč svoga prijatelja. A iako je na umu imao opuštenu šetnju, Kata ga je vrlo brzo privela na ozbiljan razgovor. “Ti si jako dobar, ali ovdje pokazuješ svoje pravo lice. Uviđam neke stvari koje te neće daleko odvesti. Ne želim ti se uvlačiti pod kožu kao što to neke druge rade”, kazala je Kata, dok je Branka shvatila da se to odnosi na nju.

Ljubav je na selu (Foto: Tea Balak)

“Ona se osjeća ugroženom i puca iz sve artiljerije”, komentirala je. “Ja nemam snage nekoga formirati. Meni treba gotov produkt”, nastavila je Kata. “Kata me htjela ukrotiti”, komentirao je farmer situaciju pa zamolio Branku da ih napusti kako bi mogao nasamo razgovarati s Katom.

Damir je dame poveo na vožnju brodićem. “Nisam nikad bila na Dravi, baš sam uživala, opušteno, prekrasno”, komentirala je Nikita pa nasred brodića podigla haljinu. “Adrenalin mi se dignuo, ta vožnja Dravom, kao da je živa, to je bilo neko ushićenje, ja sam se morala skinuti, osjetiti tu slobodu…”. “Voli biti u centru pažnje”, zaključila je Josephina. “Nikita je vrlo slobodna. To mi je bilo malo prevulgarno, na javnom smo mjestu”, ni farmeru nije bilo svejedno.

Ljubav je na selu (Foto: Tea Balak)

Krunine kćeri poželjele su sa svojim tatom iskomentirati jučerašnji veseli tulum, a posebno im se svidjelo što je bio potpuno opušten. No nisu propustile spomenuti tračeve da se Irena sinoć nenadano izgubila s Kruninim prijateljem. “Nisam ja nigdje nestala, malo smo razgovarali i to je to bilo”, pravdala se Irena.

“Pitao sam Irenu što je radila s mojim prijateljem. To mi je malo ljubomoru stvaralo. Rekla je samo da su pričali”, kazao je farmer pa pustio i suzu: “Ja sam takav, možda naivan… Ne mogu više vjerovati takvoj ženi. Sutra ću donijeti odluku.”

Tomislav želi biti Stelin muž

Tomislav, Stela, Marina i Samanta prošetali su plažom, a farmer se nije odvajao od svoje djevojke. “Mislim da je on bolesno zaljubljen u tu Stelu”, Samanta je komentirala. “Ona je njemu poklonila puno pažnje i on sad leti za njom, ali ne možeš se zaljubiti u tri dana” kazala je Marina.

Tomislav je zamolio Samantu i Marinu da ih malo ostave nasamo kako bi mogli uživati. “Smeta li ti što imam dijete? Misliš li da bi ga mogao prihvatiti? Ja moram maksimalno čuvati sebe i svoje dijete”, pitala ga je Stela.

“Naravno da bih mogao. Dao bih sve od sebe, apsolutno sve”, odgovorio je odmah pa dodao: “Svjestan sam da moram raditi na sebi i biti joj potpora, a ne problem. I biti joj partner i, ako bog da, i budući muž”. “Ja ti mogu pokloniti svoje povjerenje, ali na tebi je hoćeš li ga izdati”, zaključila je Stela. “Ja izdati nikoga neću, a pogotovo ne tebe jer te volim”, odgovorio joj je.

Dubravka (Foto: Tea Balak)

Dubravka je priznala Branku da ima fobiju od šume, no nije se pokajala što mu je pisala. “Znaš da ja sutra moram odluku donijeti?”, nastavio je farmer. “To je sve stvar tvoje odluke, ali ja bih svejedno išla kući svojoj kćeri”, poručila mu je pa priznala: “Javila mi se jedna osoba koja je godinu dana maštala o meni… Ali i ja sam maštala. Nisam uopće očekivala tu ljubav, to je bilo spontano.”


Komentari