LJUBAV JE NA SELU Najstariji farmer pokušao osvojiti djevojke kamenicama, a one mu uzvratile ‘paljbom’

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

I večeras je ostatak djevojaka putovao kod svojih farmera na imanja, a oni su ih s uzbuđenjem dočekali. Djevojke farmera Damira, Jospehina i Melita bile su prve na odredištu.

Jospehina je otkrila da se bavi plivanjem, vozi bicikl i šeće prirodom te je objasnila zašto do sada nije našla onog pravog. ”Nisam našla pravoga jer sam možda preveliki perfekcionist. Želim da mi se sve poklopi kako ja želim.

Želim da smo prijatelji, brat i sestra, ljubavnici, znači mora biti sve u paketu”, objasnila je te dodala da je njezina taktika biti prirodna. Za to vrijeme Anita je ispitivala Damira što se to dogodilo između njega i Jospehine na zajedničkom tulumu.

Gordana otkrila da obožava poeziju

”Pa sad su nakon nekog vremena emocije splasnule. Ali jesmo li jedno s drugim kliknuli, vidjet ćemo. Moram sada dati priliku i drugim curama pa moram krenuti ispočetka”, rekao je diplomatski Damir. Najstariji farmer Ivo sve je pripremio za dolazak svojih dama, a Gordana, koja između ostalih odlazi kod njega na farmu, otkrila je da obožava poeziju još od srednje škole.

Gordana (Foto: RTL)

”U ljubavi sam bila nesretna pa sam se uhvatila stihova i to je ostalo do sada”, rekla je Gordana. ”Poslije sam upoznala supruga koji je bio moja životna ljubav, i s njim imam divnog sina, ali tragedija nas je razdvojila nakon godine dana braka. Od 31 godine ja sam sama i samohrani roditelj”, otkrila je svoju priču. Branka koja isto odlazi na farmu kod Ive otkrila je da radi u školskoj kantini, a sa svojih 56 godina i dalje redovito vježba jer voli biti u formi.

Ima dva odrasla sina koji se vesele što će ju gledati u emisiji. Ivo ju je, kaže, potaknuo da mu se javi zbog njegove energije. ”Mislim da on ima puno energije pa sam čak pomislila da sam i prestara za njega, a i mislim da je gospodin”, rekla je Branka. Kata je ispričala da trenutačno živi u Zurichu i radi kao primalja. ”Ja sam živjela svoj život i zadovoljna sam, ali sam odlučila da je vrijeme sada samo za mene”, rekla je Kata. ”Moja definicija ljubavi je naći srodnu dušu, imati zajednički cilj i na tom se putu nadopunjavati”. Iako je pisala Ivi, otkrila je da ne smatra kako je ona žena za njega. ”Ja ne mislim da sam prava žena za Ivu jer je tu ipak velika razlika u godinama, ali bi za njega uskoro mogla biti prava njegovateljica ”, smijala se Kate.

‘I dalje ništa ne radim’

Milan je također sve pripremio za svoje dame, a Renata koja je već bila u prošlim sezonama ‘Ljubav je na selu’ potvrdila je kako i dalje ništa ne radi u životu. ”I dalje ništa ne radim, i ne mislim dalje raditi ništa u životu. To mi je hobi i meni je super! Živim život iz snova. Ja sam kreativna osoba i treba mi minuta da napravim video. Nemam vremena za dosadu – odem kod jedne kolegice na kavu, odem kod druge, šoping, plivanje…, jednostavno nemam vremena.

Imam sve što poželim, ali nemam ljubavi. Zaboravila sam kako je to biti zaljubljena”, raspričala se Renata te dodala da bi se zbog Milana promijenila i radila čak ako treba. Mirjana je još jedno poznato lice ‘Ljubav je na selu’, a ovog puta pisala je Milanu koji ju je pozvao kod sebe na imanje. Za sebe kaže da jako voli modu, šiva i kroji. Niti ona nije imala sreće u ljubavi. ”U ljubavi nisam imala sreće i imam iza sebe jedan brak s tužnim završetkom. Pokušavala sam pronaći ljubav, ali nisam imala sreće. Ponekad sam i naivna, pa se zeznem, a i ne osjećam se sretnom. Ja sam jedna usamljena žena, samo to”, tužno je ispričala Mirjana. Renata i Mirjana susrele su se napokon s Milanom i Anitom, a ‘zlatna djevojka’ Ruža je kasnila.

Ruža (Foto: RTL)

”Neka oni mene malo čekaju, baš mi je drago što nisam s djevojkama, neka misle da sam posebna”, rekla je Ruža. Po zanimanju je kozmetičarka, a otkrila je da ima i brak iza sebe. ”To je bila greška moje mladosti i ne vjerujem više nikome”, rekla je Ruža te otkrila da je postala baka u 46 godini. ”Oženila sam sina, i sada postala baka, gdje ćeš ljepše!” Iako Nikitu mnogi znaju kao riječku pjevačicu, o sebi je otkrila da su njezina ljubavna iskustva žestoka. ”Sve sam naučila, kako zadovoljiti muškarca kompletno kao žena i to ne mislim samo na kuhanje nego da je i u krevetu drnda-mrnda”, direktna je bila Nikita.

Damir impresionirao dame

Damir je po svoje djevojke došao s kočijom što ih je oduševilo. Melita je otkrila da konobari, a ljubavna iskustva su joj loša. ”Moja ljubavna iskustva su bila grozna, ali iz jednog lijepog iskustva se rodilo moje dvoje djece”, ispričala je Melita. Kad su se sve dame napokon okupile kod Ive na imanju, zamolio je svaku od njih da uzmu po jednu vazu s cvijećem koje je za njih priredio. ”Ova jedna vaza koja je drugačija, i tko ju je uzeo, večeras spava sa mnom!”, objasnio je Ivo svoj plan pa nakon Brankinog negodovanja rekao da se samo šalio.

Na imanju kod Milana, Mirjana i Renata su tračale Ružu, a kada je stigla nisu bile oduševljene što je vide. ”Njemu ne treba žena koja će mu sise pokazivati nego žena koja će mu pomoći u kući i oko životinja, a ne ovo”, komentirala je Renata Ružu. Djevojke od Damira uživale su u vožnji kočijom, Nikita je pjevala, a kada su stigle kod njega na farmu otpjevao im je i pjesmu o Međimurju koje su i one morale pjevati. Za nagradu im je poklonio kaubojske šešire. Ivo je svoje dame počastio kamenicama, ali Gordani to nije odgovaralo. ”Ne volimo svi sve, žao mi je, ali ne, ne volim ih!”, objasnila je.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

Ivo je održao i par lekcija damama o tome koje piće ide uz koje jelo, jer je Branka uz kamenice htjela popiti rakiju, a Gordana je zaključila da je Ivo počinje iritirati svojim aluzijama na seks. Hoće li se strasti primiriti ili rasplamsati, gledatelji će doznati već sutra od 21.20 sati.

Komentari