LJUBAV JE NA SELU Mrzovoljni Tomislav djevojkama kvario raspoloženje u lunaparku: ‘Ovo je retardirano, užas’

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

U novoj epizodi showa ‘Ljubav je na selu’, Tomislavove djevojke uspjele su ga nagovoriti da ih odvede u lunapark, a iako su sve tri jedva dočekale uživati na vrtuljcima i autićima, farmer im je (kao i obično) kvario raspoloženje.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

”Majko moja mila, meni je živost nikakva, apsolutno”, ponavljao je Tomislav kad je ostao nasamo da porazgovara sa Samantom. ”Osvoji mi plišanca”, molila ga je te dodala kako bi trebao biti malo više kao ona. ”Ne volim ova okupljanja, previše ljudi i lunaparka. Gadi mi se. Ne mogu biti smiren. Hladno je, puše, ne sviđa mi se apsolutno ništa”, nastavio je farmer grintati te rekao: “Ovo je retardirano. Užas”, komentirao je pucanje.

A zatim je razgovor otišao u ozbiljnom smjeru. “Ti znaš da ćemo mi ostati prijatelji, ali znaš i da smo Stela i ja već jako dugo zajedno”, rekao je Tomica Samanti, a ona je njega pitala: ‘Jesi li siguran da ne brzaš sa Stelicom? A jesi li siguran da je ona sigurna?” ”Vidjet ćemo kako će to opstati između njih dvoje”, zaključila je simpatična Zadranka.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

Kruno je tužan jer mora izbaciti jednu od djevojaka, a najradije ne bi izbacio ni Ines ni Irenu. ”Sutra je izbacivanje… Volio bih da se i dalje čujemo mobitelom, telefonom, da se nađemo i družimo… To je moja želja kao farmera. Falit ćete mi nakon ovoga”, rekao je sjetni Krunoslav.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

”Njemu uopće nije važno koja će od nas ostati. Njemu je važno da on navečer može gledati TV s nekom od nas i da nije sam, da mu netko kuha”, komentirala je Ines, dodavši kako misli da ona sutra napušta farmu. ”Naravno da sam usamljen, slobodan sam čovjek, želim ženu koja bi sa mnom dobro i zlo dijelila”, kazao je Kruno.

Ines i Irena savjetovale su mu da prespava i ujutro odluči koju će djevojku izbaciti. “Kruno je veliki emotivac i teško mu je”, rekla je Ines. Krunoslav je pitao djevojke hoće li i njima biti teško rastati se od njega te im poželio sreću. ”Predivan, neiskvaren, držao bi svaku ženu kao kap vode na dlanu”, pohvalila je svog farmera Irena.

Na Brankovoj farmi stiglo je vrijeme za izbacivanje. ”Neki leptirići tu sad nisu, ali tko zna što se može razviti”, priznao je farmer, kojeg je kandidatkinja Dubravka, njegova “zlatna” djevojka, obavijestila da bi voljela ići kući jer joj je kći sama. “Nek ostanu obje”, rekao je Branko, dodavši kako se ovaj trio lijepo družio i zabavljao. No na kraju je donio odluku.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

”Dubravka, ti ćeš mi ovaj put oprostiti, odlučio sam uzeti Ljubicu na putovanje”, obznanio je farmer, a Dubravka je odahnula te sretno krenula kući, kako je i poželjela.

Komentari