LJUBAV JE NA SELU Milan se do zadnje sekunde nećkao koju će djevojku voditi na putovanje, a onda je presudio: ‘Ti si dobila malog medu, a ja velikog’

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

U novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’, dok su Tomica i Stela razgovarali, došli su Zoran i Suzi Stričević iz 13. sezone spomenutog showa.

Stela im je spomenula da je njen farmer ljubomoran pa je Zoran odlučio nasamo porazgovarati s njim. Suzi je pitala Stelu je li spremna na život u maloj sredini, misleći pritom na drugačiji mentalitet.

“Ja sam tko sam ja, on je vidio kakva sam i njemu to ne smeta”, rekla je Stela, sigurna u sebe. “Ne želim da me netko mijenja”, zaključila je Stela. Zoran i Suzi poručili su mladom paru da se drže i da budu spremni na sve te im poželjeli sreću.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

Milan se do zadnje sekunde nećkao koju će djevojku voditi na romantično putovanje – Ruža je vrijednija, a Renata zgodnija. ”Evo da lakše odlučiš”, rekla mu je Renata pa ga poljubila u obraz, dok je Ruža to opisala kao ulizivanje.

”Ne znam što je htjela s tim poljupcem, ali mislim da je bio samo prijateljski”, kazao je farmer pa, unatoč izljevu nježnosti, odlučio da na put vodi – Ružu. ”Došla sam u ovu sezonu u vjenčanici, ali vjenčanicu ne oblačim ipak”, zaključila je Renata pa pohvalila farmera. “Mislim da bi se Ruža mogla bolje snaći na farmi”, objasnio je Milan svoju odluku. Milan je Renati poklonio medvjedića, a Ruža je zaključila: “Ti si dobila malog medu, a ja velikog.”

Nova odluka je čekala i Damira koji je priznao da će čekati posljednju sekundu kako bi odlučio. ”Bilo bi mi neobično da mene odabere. Jako je ‘ufuran’ u taj show s Nikitom”, kazala je Josephina.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

”Mislim da će mene odabrati, ali mislim da će mu to biti čisti promašaj, gubljenje vremena”, Nikita je bila samouvjerena. ”Pobjednica ovog showa kod mene je Nikita!” šokirao je pomalo sve svojom odlukom Damir pa onda dodao, ”Ali gle, to je samo show… Cura koja ide sa mnom na to romantično putovanje je Josephina”.

”Drago mi je što je odabrao nju, želim im svu sreću, da će savladati sve prepreke da dođu jedno do drugoga”, rekla je Nikita. ”Vjerujem da će Damir jedan na jedan bolje funkcionirati, neće imati prilike bježati od mene. Ipak je prevladala ljubav, a ne show”, zadovoljna je bila Josephina, a i Damir je priznao da je otvoren za vezu, a pali su i novi nježni poljupci. Odluka je čekala i emotivnog Krunu koji je kroz suze jedva odabrao da na romantično putovanje s njim ide Ines.

”Baš sam bila korak do pobjede i odjednom čujem da ja odlazim”, iznenađena je bila Irena, a farmer joj se ispričao na svojoj odluci. ”Ispričao mi se jer me voli, evo iskreno… Nekidan mi je rekao da me voli, ali to izgleda nije bilo samo prijateljski”, dodala je. ”Ja sam i dalje zaljubljen u Irenu, ali morao sam je izbaciti, zato sam joj rekao ‘oprosti”’, poručio je farmer.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

”Meni je to sve smiješno”, priznala je Ines da je, iako je počašćena, ipak mislila da će Irena biti odabrana jer je njoj Kruno posvećivao puno više pažnje. ”Ovo je moja pobjeda nakon šest sezona prijavljivanja. Ovo je dokaz da i mene čeka neka ljubav, možda s Krunom”. A nakon svađe, Ivo će konačno odabrati s kime želi provesti dane koji dolaze i smiriti svoje dame.

”Ja znam što je on odlučio, ali on ne bi želio ni nju povrijediti, želi je zadržati kao prijateljicu”, Kata je i dalje bila samouvjerena. ”Ja sam plakao jutros, stvarno sam plakao”, Ivo je započeo svoj monolog pa nakon dugog zagrljaja s Brankom odlučio kako ona ta koja napušta imanje.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

”Ako sam te jučer povrijedio, oprosti…Prijatelj do kraja života”, poručio joj je, a ona je na to pristala. ”Ivo je čovjek s puno emocija, zato mi se toliko sviđao… Na jedan skroman način sam se zaljubila i htjela sam biti s njim, ali sve je OK”, kroz suze je poručila Branka pa zagrlila i Katu. ”Sretna sam što si me odabrao. Možda se nisam puno borila za tebe, ali ti si za mene lavovski. Davao si mi povjerenje i sigurnost da se u tvojoj kući osjećam kao kod kuće, dao si mi vlast”, Kata je zaključila pa ljubila Ivu.

Komentari