LJUBAV JE NA SELU Jedna dama napustila Ivino imanje: ‘Ne žalim ni sekunde što sam se prijavila, upoznala sam divne žene’

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

Gordana se nadala da će večeras biti izbačena, ali sve su dame ponovno završile na Ivinom imanju. ”Nakon izbacivanja koje se nije desilo, nadam se da je to posljednja večera u Stonu”, kazala je Gordana.

”Ja se od srca ispričavam svima koje sam povrijedio”, rekao je Ivo, a Gordana je prihvatila njegovu ispriku iako je rekla da isprika nije bila iskrena. ”Meni tvoj način ne paše i mi ne možemo biti prijatelji”, kazala je Gordana. Ivo je nastavio o rađanju djece, a čak je i voditeljici Aniti rekao da bi mu mogla roditi. Kata se sjetila donijeti mu lutku da im pokaže svoja iskustva s bebama.

Ivo se zbunio, ali je rekao da zna promijeniti pelene. U Srijanama se i dalje odvijala drama, a Stela je tješila Tomislava, koji je plakao jer nije htio imati posla s Marinom. ”Dok nisam upoznao Stelu, bio sam kao Pale je sam na svijetu”, priznao je Tomislav. ”Budi jednostavno flegma”, pokušala ga je smiriti Stela.

Tomislav (Foto: RTL)

Davor odveo cure na meso ispod peke

Za to vrijeme u Lici Milan, Ruža i Renata čistili su orahe, a Milan je zaželio da mu jedna od djevojaka napravi orehnjaču. Renata je njegovu želju proslijedila Ruži, a Ruža je na livadi odlučila malo izmasirati Milana. Branko je s damama otišao na ribnjak loviti ribu, a podučio ih je kako staviti mamac na udicu.

Ljubici baš nije išlo, pa su ona i Branko otišli prošetati. Kruno je s Irenom i Ines odlučio imati piknik na livadi, a cure su se malo opustile pa su ga krenule hraniti grožđem i dirati ga svuda pa je Kruno na kraju od uzbuđenja morao skinuti majicu. ”Ne znam koliko bih izdržao s dvije žene u krevetu!”, smijao se. Damir je cure odlučio odvesti na večeru u restoran kod prijatelja, na meso ispod peke. ”Ja sam vegan tako da ću pojesti salatu”, pomalo uvrijeđeno je komentirala Nikita.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

”To nije bilo u redu od njega”, dodala je. ”Ja se ispričavam što sam zaboravio na povrće, samo sam mislio na Josephinu”, rekao je Damir. ”Primijetila sam ja to, gledam vas svaki dan u krevetu!”, rekla je Nikita, a Damir i Josephina su si ‘dali pet’. Tomislav je curama dao zadatak da posade cvijeće u teglice, a za pobjednicu je odabrao Stelu, koju je odlučio odvesti na večeru u Omiš. ”Možda sam malo namjestio da Stela pobijedi i da je mogu odvesti na izlet”, priznao je Tomislav.

Branko i Ljubica popričali su nasamo. ”Ja se ovdje osjećam kao doma”, rekla mu je Ljubica. Branko ju je upitao što joj se ne sviđa na njemu. ”Iz dana u dan me svako malo iznenadiš ugodno”, odgovorila mu je Ljubica. ”Ja bih volio znati vučeš li ti mene za nos?”, pitao je Branko, a Ljubica mu je rekla da ona isto to pitanje može postaviti njemu. ”Ja sam za sada s Brankom iskrena i vjerujem u sebe i u njega”, zaključila je Ljubica. ”I njoj, kao i drugim ženama, vjerujem kao i svojoj mami, nikako ne vjerujem!”, otkrio je Branko u kameru.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

Gordana otišla kući

Milan je cure odveo u Perušiće, mjesto do svoga, gdje se okupio njihov KUD, a svojim je djevojkama pokazao ličke običaje. Obje su obukle ličke nošnje, a djevojkama se njihov farmer jako svidio u nošnji. Krunoslav je napravio feštu za prijatelje u svom dvoru kako bi s njima upoznao Ines i Irenu, a doveo je i bend pa nije nedostajalo plesa i pjesme. ”Ovo nije Kruno kojeg sam upoznala ovih dana. Kruno se jednostavno danas otkačio!”, oduševljeno je rekla Ines.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

Damir je s curama otišao na večeru, a Nikita je u jednom trenutku zaplesala pa je Damir zamolio i Josephinu da ode plesati, a na kraju je i on ustao te obuo Josephinine štikle. ”Nije lako u tome hodati i nije baš lako biti žena”, zaključio je Toplek.

Došao je trenutak da Ivo jednu damu pošalje doma, a Gordana je bila presretna kad joj je Ivo rekao da ide kući. ”U ovu emisiju sam se prijavila zbog Ive i željela sam ga upoznati, ali ne žalim ni trenutka što sam došla tu. Upoznala sam kroz ovu emisiju divne žene, pune duha, inteligentne i nasmijala se do suza”, zaključila je Gordana te otišla kući sretna.

Komentari