LJUBAV JE NA SELU Ivo razočarao Gordanu: ‘Očekivala sam da je to gospodin, kavalir, ne znam što bih rekla’

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

U novoj epizodi showa Ljubav je na selu, Tomislav je svoje djevojke odveo na rafting. Antonija je bila oduševljena, a Stela je priznala da se malo boji. Naime, otkrila je da ne zna plivati. “Ne bojim se inače vode, ali jednostavno ne znam plivati, nisam razvila tu naviku. U djetinjstvu su me učili plivati i ostavili su me samu u dubokoj vodi, to je bilo sa školom, i skoro sam se utopila. Tu mi se razvio strah, ne od vode, nego od plivanja”, objasnila je Stela.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

I dok su djevojke rekle da im se jako svidjelo u čamcima, Samanta nije bila istog mišljenja. “Bilo je prilično dosadno, što i priliči kada je i farmer smorić”, komentirala je Samanta. “Sve u svemu, bilo je to jedno jako dosadno iskustvo”, zaključila je.

Voditeljica Anita Martinović posjetila je Krunu i njegove djevojke koje su ga pohvalile kako ih je farmer lijepo ugostio. Gordana je ponovila da joj smeta što dijeli sobu s Ines. ”Ne volim spavati sa ženama, ja volim samo spavati s muškarcima, bolje bih se osjećala da dijelim sobu s Krunom”, nije odustajala.

“Zato je i napravila tu veliku dramu, da dobije sobu što bliže Kruni”, rekla je Ines, a Irena ju je optužila da je ljubomorna. “Spavat ćemo kao brat i sestra, nećemo se seksati. Nećemo se prvu noć opaliti”, rekla je izravno Gordana, a Krunoslav je priznao kako se nada da će jedna od djevojaka uskoro doći spavati k njemu.

Ivo razočarao Gordanu

Kod najstarijeg farmera Ive dame su bile spremne za ples i provod, no Ivo nije bio raspoložen. Svojim je damama priredio ukusnu večeru i pravu dalmatinsku spizu. ”Ovdje u Dalmaciji vladaju muškarci”, odmah je pokazao damama Ivo tko je glavni u kući, no one nisu bile oduševljene time.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

“Ja sam iz Međimurja, tamo vlada matrijarhat”, negodovala je Gordana, no njene riječi nisu pale na plodno tlo. ”Ono zbog čega sam se ja prijavila, očekivala sam da je to gospodin, kavalir…Ne znam što bih rekla”, priznala je Gordana da ju jer Ivo dosta razočarao, pa čak komentirala kako bi najradije otišla na autobus, a posebno je ljute njegovi komentari o ženama. ”Gordana ne može shvatiti moj humor”, kazao je Ivo.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

A nakon raftinga Tomislav je cure poveo u sadnju kupusa. Cure su primijetile da je pomalo neraspoložen pa su iskoristile priliku da ga malo zadirkuju. A iako je Tomislavu Stela gotovo uvijek u centru pozornosti, ovaj put pobjedu u sadnji kupusa odnijela je Antonija. “Bio sam zadivljen i iznenađen”, priznao je.

Kruno i djevojke večer su završili opustivši se uz ples i pjesmu. – Kruno se opustio, čak je počeo i plesati iako inače ne pleše – bila je zadovoljna Ines.

“Kad je Irena blizu njega, drukčije se ponaša. Kad sam ja blizu njega, drukčije se ponaša. Jednostavno ga ne mogu otkriti”, izjavila je Gordana.

Ljubav je na selu (Foto: RTL)

 ‘Bio je raspašoj’

“Kao da se budi nešto… Možda bih se mogla i zaljubiti”, poručila je Irena kako ni ona nije imuna na Krunu, a u jednom trenutku za vrijeme tuluma sjela mu je u krilo te ga dugo grlila. A Damir je prijateljima na svojoj fešti konačno predstavio Melitu, Nikitu i Josephinu.

“Sve cure su bile odlične, sve su se opustile”, bio je zadovoljan farmer. Nikita se ubrzo primila mikrofona pa sve počastila izvedbom ‘Kraljice noći’ i ‘Papagena’. “To je bio raspašoj”, zadovoljno su zaključili.

A što donosi novi dan na imanjima farmera, gledatelji će doznati već sutra od 21:20 sati na RTL-u, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’.


Komentari