LJILJANA SAUCHA PRONAŠLA JE NOVI POSAO: ‘Postala sam praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije’

Ljiljana Saucha: HRT

Odlazak Ljiljane Sauche s malih ekrana prije tri mjeseca zaprepastio je mnoge gledatelje. Naime, popularnu voditeljicu su obavijestili da “kreće nova shema” te da će se nadalje na ekranu gledati “nova, mlada lica”.

HRT je tada poručio da se radio o uobičajenoj praksi promjene voditelja, ali bivšoj urednici Vijesti iz kulture nije puno trebalo da pronađe novi posao i zanimaciju.

Naime, pokrenula je web stranicu ljiljanasaucha.com, gdje je poručila da je postala “praktičar rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije”.

“Tragajući za smislom postojanja, put me doveo na Radionice s anđelima spisateljice, prevoditeljice i pjesnikinje Zdenke Andrijić. Prvi susret dogodio se u nedjelju 10. rujna 2006. Svih ovih godina druženja s anđelima, tim predivnim duhovnim bićima, neobične su se zgode događale u mom životu. Danas anđele još uvijek ne vidim, ali ih čujem i svakodnevno molim za zaštitu. Anđeli su ti koji su me doveli i do Rekonektivnog iscjeljivanja Erica Pearla. Postala sam praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije”, piše na stranici.

“Radujem se što s vama, poštovani posjetitelji ovih stranica, mogu podijeliti ono što me zanima, veseli i zaokuplja nekoliko posljednjih godina. Traganja za duhovnim vrednotama i dobrotom koja nam je dana rođenjem”, zaključila je.


 

Komentari

loading...