LJETNA SEZONA NA TELEVIZIJI ‘Naša priča o Amy’: Nikad viđene snimke glazbene legende Amy Winehouse

Foto: Freepik / drobotdean

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 23. srpnja na Drugom programu u terminu od 21:55 sati premijerno prikazuje BBC-jev glazbeno-dokumentarni film „Naša priča o Amy“.

Emotivan dokumentarni film kojim je bila obilježena 10-godišnjica smrti višestruko nagrađivane glazbenice i kantaurice Amy Winehouse. Britanska glazbenica dubokog glasa i specifičnog stila bila je na vrhuncu slave, kad je svijet šokirala vijest o njezinoj preranoj smrti. Iako joj je karijera bila kratkog vijeka, Amy je iza sebe ostavila mnogobrojne hitove i postala prava pjevačka legenda.

Zahvaljujući dosad neviđenim obiteljskim snimkama kao i onih s nastupa, ovaj vrlo intiman i emotivan prikaz života i smrti jedne od najomiljenijih britanskih glazbenica baca novo svjetlo na njezin život, njezine ljubavi i njezinu ostavštinu.

U srcima obožavatelja

Dio njene prekrasne osobnosti i posebnog talenta razotkriva nam ovaj emotivan i intiman dokumentarac koji će nam pokazati Amy ispod problematičnog imidža koji su kreirali mediji. Iako je vodila buran i težak život, Amy je ostala neizbrisivo upisana u srca ljubitelja glazbe, a njezina je tragična sudbina samo doprinijela njezinoj slavi. Amy je ostavila mnoge glazbene hitove iza sebe, a obožavatelji diljem svijeta i interes javnosti za posrnulom glazbenicom ne slabi ni više od deset godina godina nakon njene prerane smrti.

Dokumentarni film „Naša priča o Amy“ o zadivljujućoj glazbenoj ikoni na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) u subotu, 23. srpnja na Drugom programu (HRT-HTV2)u terminu od 21:55 sati.


Komentari