‘LJETI NE POSJEĆUJEM SALONE’! Iva Šarić progovorila o lošim iskustvima iz frizerskih salona: ‘Željela sam smeđe pramenove, a dobila blajh’

Instagram

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Brune Petkovića i voditeljica emisije Klub 7 na HRT-u, Iva Šarić, rodila je prije tri mjeseca, a već se vratila u zavidnu liniju s kojom se ne prestaje hvaliti na društvenim mrežama.

Iva je nedavno pozirala i u novoj kampanji jednog poznatog zagrebačkog frizerskog salona, pa je otkrila kako izgleda njena beauty rutina kada u blizini nema frizera, kako njeguje kosu ljeti i koja joj je najdraža frizura. Osim toga, progovorila je i o nekim lošim iskustvima koje je doživjela u frizerskim salonima.

Iva ističe za Story.hr da je njena beauty rutina vrlo jednostavna. Boja i dužina joj nisu pretjerano važne, već voli da joj je kosa njegovana i uredna, pa iz tog razloga često posjećuje frizerske salone, osim ljeti.

“Ljeti ne posjećujem salone jer sam na moru i tada ju perem svaki dan te ju pustim da se osuši sama i u tom mi se periodu kosa u potpunosti oporavlja”, rekla je Iva dodajući da pegle izbjegava, a u Zagrebu kosu pere najčešće u salonu te ju tretira isključivo fenom i četkom, dok ju kod kuće uglavnom posuši ručnikom i malo fenom.

Iva otkriva da ne voli zalizane punđe i loknaste frizure, pa preferira brzinsko feniranje na ravno, koje najviše voli, a kaže da je ono idealno za napraviti ako je u stisci s vremenom.

No, ponekad frizure ne ispadnu onako kako smo to zamislili, pa se Iva dotaknula i toga kada je izašla plačući iz frizerskog salona.

“To se dogodilo nekoliko puta kada sam bila dijete u pubertetu. Željela sam smeđe pramenove, a dobila blajh. Mislim da je to bio mali nesporazum s frizerkom, a u toj dobi smo svi malo više osjetljiviji pa mi je to i ostalo u lošem sjećanju”, kaže Iva, no ističe da je danas puno opuštenija po tom pitanju te da ne pamti je l’ ikada izašla nezadovoljna iz salona.

Unatoč tome, Iva smatra da je jako važno imati povjerenje u frizere.

“Oni sami znaju što nam najbolje stoji i što će nam najduže stajati, stoga se više puta  prepustim njihovim rukama i prepustim se da rade što god žele”, zaključuje.


Komentari