Lijepa sopranistica progovorila o svojoj veličanstvenoj izvedbi himne u Kninu: ‘Ne znam koji me osjećaj više preplavio!’

Foto: Facebook

U sklopu obilježavanja 25. obljetnice VRO Oluja u Kninu, himnu Republike Hrvatske izvela je lijepa sopranistica iz Zagorja, Barbara Suhodolčan.

Kći poznatog kantautora i producenta Rajka Suhodolčana izvela je himnu na kninskoj tvrđavi, a progovorila je o svojim dojmovima nakon izvedbe.

“Čast, ponos, domoljublje, zahvalnost, ne znam koji me osjećaj jutros više preplavio. Pjevati hrvatsku himnu na podizanju hrvatske zastave, na 25. obljetnici Oluje, na samom vrhu kninske tvrđave, okružena vojskom, braniteljima, obiteljima poginulih, iznimna je čast. Sve je bilo dostojanstveno i veličanstveno, kako i priliči ovako velikoj svečanosti. Najljepša himna orila je Kninom i cijelom Hrvatskom, a za mene kao Hrvaticu, Zagorku i pjevačicu, to je neprocjenjivo iskustvo”, kazala nam je lijepa Barbara.

Ovo nije jedina skladba koju će danas izvesti. Naime, Barbara če s nekoliko skladbi nastupiti na na koncertu koji u Kninu kreće večeras od 20:05 sati.

“Večeras u 20:05 sati, počinje koncert Orkestra HRM-a na kninskoj tvrđavi, s kojima ću izvesti nekoliko predivnih domoljubnih pjesama koje su obilježile ne tako davnu hrvatsku povijest. Beskrajno sam zahvalna na ovoj prilici i povjerenju koje mi je dano od Republike Hrvatske i Ministarstva obrane”, rekla je Barbara.

Znate li tko je mlada djevojka koja je danas otpjevala himnu na kninskoj tvrđavi? Čast je pripala lijepoj Zagorki


Komentari