Lijepa Nepalka zbog Hrvatske ostavila dečka: ‘Ovdje u sat vremena potroše moju tjednu plaću’

Foto: TikTok

Mlada Nepalka koja je ostavila dečka u domovini i došla raditi u hrvatskom kafiću postala je vrlo popularna na TikToku. U relativno kratkom roku prikupila je više od 10.000 pratitelja, a njene snimke pregledane su oko 300 tisuća puta.

Ova 23-godišnja djevojka objavljuje video snimke s radnog mjesta i Siska u kojem živi, a u nekoliko navrata posjetila je i Zagreb.

Na snimkama tako prikazuje dogodovštine iz svakodnevnog života u kafiću, pa piše da “Upravo gleda ljude kako u sat vremena troše njenu prosječnu tjednu plaću”, a u jednom od videa našalila se sa šefom koji u lokalu ima postavljen video nadzor.

Snimke posvećuje i dečku

@nansi20001 Garib vayasi kasko k lagcha ra 🥹😅😂#related#Fyp #fact ♬ original sound – Umar khan

1 euro = 7,53450 kuna
@nansi20001 #barista #bartender #relatable#boss #bullshit ♬ оригинальный звук – Наталья

Snimila se kako radi s razni natpisima na leđima, očigledno porukama šefu: ‘Da, sjedim jer u kafiću nema nikoga”, “Možemo li danas zatvoriti ranije?”, piše na porukama.

Videa posvećuje i dečku kojeg je ostavila u Nepalu. “Napokon nađeš nekoga za zdravu vezu, ali Bog odluči da to bude veza na daljinu”, piše u jednom od videa. Na snimkama objavljuje i detalje svojih putovanja po Hrvatskoj i Europi, a pratitelji, među kojima su i Hrvati i Nepalci, sve to rado gledaju.

 

@nansi20001 Honestly it such a beautiful City and peace environment #explore #fyp #croatia🇭🇷 ♬ original sound – Simpal Kharel


Komentari