Imate problematičnu kožu? Ovaj prirodni sastojak rješava sve probleme i štiti vašu ljepotu!

pexels

Pojavom zaštitnih maski sve više uočavamo probleme s kožom. Akne su kod nekih postale toliko izražene da se bojimo kako nam ni najskuplji proizvod ili tretman neće pomoći.

I bez maski, mučimo se s njima u pubertetu, a neki se i kasnije, u odrasloj dobi, bore s problematičnom kožom i aknama.

Pravilna njega kože može pomoći u rješavanju ovog neugodnog problema.

Jeste li znali da ga mogu riješiti med i pčelinji proizvodi?

Naime, med i pčelinji proizvodi jedno su od najstarijih sredstava za njegu kože. Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina, enzima, aminokiselina i minerala, med je  neizostavan sastojak u mnogim preparatima za njegu kože.

Postoji i legenda koja kaže kako se Kleopatra svakodnevno kupala u medu i mlijeku, a svoj besprijekorni ten dugovala je slatkim maskama od meda.

Štiti, hidratizira, povećava elastičnost i uklanja akne

foto:pexels

Štiti kožu

Med se bori protiv slobodnih radikala, mikroba i gljivica te ubrzava cirkulaciju, što ga čini savršenim sredstvom za zaštitu kože.

Hidratizira kožu

Med je bogat šećerima, vitaminima B1, B2, B6, vitaminom C koji smiruju osjetljivu kožu. Privlači vlagu i zadržava je u koži, a s obzirom na to da se u isto vrijeme bori protiv bakterija i dubinski njeguje kožu, odličan je i za hidrataciju masne kože.
Pomlađuje kožu. Zahvaljujući antioksidansima i drugim sastojcima koji hidratiziraju kožu, med se pokazao kao odličan saveznik u borbi protiv prvih znakova starenja (čitajte bora). Također povećava elastičnost kože potičući sintezu kolagena, elastina i lipida.

Uklanja akne

Med djeluje antibakterijski, upija nečistoće iz pora i sprečava pretjeranu proizvodnju sebuma koji luče žlijezde znojnice i glavni je uzrok akni.

Nakon što ste se uvjerili u blagotvorno djelovanje meda na kožu, pronašli smo i idealan proizvod za vas, a prema recenzijama na internetu, čini se kao pun pogodak!

foto:pexels

Med za čišćenje lica, Moja Oaza

Ovaj izrazito nježni gel za čišćenje lica izgleda kao med, ali se dodatkom vode transformira u mliječnu emulziju.

Na bazi je organskog meda i livadnih biljaka s antiseptičkim i umirujućim svojstvima. Ne sadrži klasične surfaktante, ne isušuje i ne uzrokuje osjećaj zatezanja, nego hidratizira, hrani i umiruje kožu. Prikladan je za sve tipove kože, posebice za osjetljivu, reaktivnu i problematičnu kožu.

Uz to, miris je neodoljiv, a već pri prvom korištenju primijetit ćete umirujuće i blagotvorno djelovanje meda.

KAKO GA KORISTITI?

Nanesite ga na lice te masirajte, zatim dodajte malo vode i nastavite masažu dok se ne uklone sve nečistoće. Na kraju isperite lice vodom.

Ako vjerujete u to da u prirodi postoje rješenja za njegu, održavanje i revitalizaciju kože tijela, onda je ovaj proizvod upravo ono što trebate.

Naime, kompletna linija proizvoda Moja Oaza odgovore na probleme s kožom tražila je u prirodi.

Med za čišćenje lica možete kupiti uz besplatnu dostavu putem web shopa ili potražiti u ljekarnama, a popis ljekarni u kojima su dostupni pogledajte OVDJE.

SET ZA PROBLEMATIČNU, MASNU I MJEŠOVITU KOŽU LICA

Gel, dakako, nije jedini iz asortimana Moja Oaza koji će vam pomoći u borbi s problematičnom kožom.

Set za problematičnu, masnu i mješovitu kožu lica sadrži proizvode za cjelokupnu beauty rutinu problematične kože lica sklone aknama, prištićima, miteserima i komedonima, kao i masne kože te mješovite kože lica koja je mjestimično masna i problematična, a mjestimično suha: Med za čišćenje lica, Zen serum za lice, Kremu za lice Kolagen&Ceramidi i Kremu za kožu sklonu aknama.

Ovaj set možete naručiti uz besplatnu dostavu putem web shopa po promo cijeni ili pojedinačne proizvode iz seta potražiti u ljekarnama.

Sadržaj donosimo u suradnji s Anzotica Cosmetics u skladu s najvišim profesionalnim standardima.


Komentari