‘LIJEČNICA JE REKLA DA JE PREKASNO’ Poznati srpski glumac progovorio o smrti sina: ‘Ja svaki dan gledam njegove slike, ljubim ga… Još uvijek nisam stao na noge’

Foto: Screenshot

Srpski glumac Srđan Todorović progovorio je o smrti sina Dejana, koji je tragično preminuo 2017. godine u dobi od tri godine.

Glumac je rekao kako se jako teško nosi s tim.

“Ja svaki dan gledam njegove slike, ljubim ga i gledam te neke snimke na mobilnom telefonu. Evo sad je bilo pet godina… Prošlo… Pet i po godina je sad kad dajem ovaj intervju. Još uvijek nisam stao na noge. Sada radim neke rock’n’roll emisije i gluma me više uopće ne zanima”, rekao je za Una TV.

S bolom se prisjetio kako je tragičan slučaj izgledao.

“Stavili smo ga na popodnevno spavanje. Pustili smo ga pola sata duže i već je bilo kasno, bio je plav. Kad je došla hitna pomoć, napravili su sve, ali liječnica je rekla da je prekasno”, rekao je Todorović.

Kako se kasnije doznalo, došlo je do iznenadne dječje smrti. Todorović kaže kako nisu našli ništa.

“Radili su, kako se kaže ono kad gledaju krv da li je od nečega umro? Nisu našli ništa. Kada ne nađu ništa, stave pod ‘SIDS’. To je službena bolest koja postoji u Americi. Ja sam pričao s nekim američkim parovima, kojima je također dijete umrlo od SIDS-a. ‘SIDS’ – neobjašnjivo, zašto? Na srpskom se to kaže slučajna dječja iznenadna smrt”, rekao je Srđan koji ističe da je bez obzira na sve zahvalan na tome što je čuo da ga sin zove “tata”, kao i za to što je osjetio kako je to biti otac.

 


Komentari