Lidiju Bačić dvaput u sat vremena zaustavila policija usred noći pa zaradila kaznu

Foto: Instagram

Pjevačicu Lidiju Bačić usred noći na Veliki četvrtak na graničnom prijelazu Macelj zaustavila je policija i kaznila zbog vožnje u automobilu kojem je istekla registracija. No, ona je nastavila vožnju pa se isto ponovilo i nakon manje od sat vremena u blizini Krapine, objavio je portal Zagorje.com, a prenosi Jutarnji.hr.

Lidija je prošlog četvrtka pola sata nakon ponoći iz Slovenije stigla osobnim automobilom na granični prijelaz Macelj u društvu jednog hrvatskog državljanina. Tamo su granični policajci utvrdili kako je automobilu s kojim je ušla u Hrvatsku istekla registracija prije više od 15 dana pa su skinuli tablice s vozila i Lidiji napisali kaznu od 2000 kuna.

Unatoč tome, pjevačica je nastavila voziti istim vozilom. Nepunih sat vremena kasnije pred Krapinom ju je zaustavila prometna policijska kontrola što je rezultiralo još jednom novčanom kaznom od 2000 kuna.

U Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj ipak nisu htjeli priopćiti ime ni inicijale osobe kojoj je dvaput u jednoj noći napisana kazna.

Inače, u ovoj situaciji, Lidija je trebala pozvati taksi ili nekog od prijatelja da ju odveze na željeno odredište i pozvati vučnu službu koja bi njezin automobil s isteklom registracijom odvezla u najbližu stanicu za tehnički pregled ili sve do one stanice u mjestu do kojeg je željela stići.

Komentari