LIDIJA BAČIĆ ZGROZILA GRAĐANE SARAJEVA! O njezinom nastupu oglasilo se i gradsko vijeće: ‘Oštro osuđujemo’

Lidija Bačić (Foto: Instagram / Lidija Bačić)

Pjevačica Lidija Bačić (36) nedavno je snimila duet s bosanskohercegovačkim pjevačem Fatmirom Sulejmanijem. Promocija njihove zajedničke pjesme ‘Sjaj’ organizirana je ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu.

Pjevačica je nastupila u izazovnom izdanju odjenuvši usku mini haljinu koja je naljutila brojne komentatore na društvenim mrežama te zgrozila stanovništvo, a oglasilo se i Gradsko vijeće Sarajeva.

Lidija Bačić i Fatmir Sulejmani (Foto: Instagram Story / Lidija Bačić)

“Katedrala Srca Isusova jedan je od nacionalnih spomenika Bosne i Hercegovine, gradskih simbola i stub duhovnog života katoličkog stanovništva u Sarajevu. Ona govori o kulturi mjesta u kojem se nalazi i stoljećima je posjećuju ljudi iz svih krajeva svijeta i svih religija”, poručili su.

Lidija Bačić (Foto: Instagram Story / Lidija Bačić)

“Klubovi vijećnika Naroda i pravde, SDP BiH i Naše stranke u Gradskom vijeću smatraju da je neprimjereno našu kulturnu baštinu koristiti kao pozadinu za estradne potrebe. Dostojanstvo jednog naroda čuva se i zaštitom integriteta njegovih spomenika. Oštro osuđujemo i pozivamo nadležne organe da pravovremeno reagiraju i u skladu sa zakonom, opomenu i sankcionira sudionike”, zaključili su.

Komentari