LIDIJA BAČIĆ POKAZALA GUZU! Obožavatelji oduševljeno komentiraju novu ljetnu fotku: ‘Dobro ju opalilo!’

Lille

Ljetno vrijeme nam donosi ljetne radove na zagrebačkim ulicama, ali i polugole slike naših poznatih na društvenim mrežama.

“Najljepša guza na estradi”, “Imaš dobro du.e svi bi da ga lupe”, “Koja koka”, “Što je lijepo šteta je ne pokazati”, “Počelo je novo poglavlje slika”, “Sad znam kako anđeli izgledaju”, “Dobro ju opalilo”, “Vodila si ljubav sa kracima sunca”, ” I tata bi sine!,”Je*a me svak , dalje nema!”, “Aloha ga i ja tebi”, samo su dio komentara pratitelja koje je Lidija Bačić Lille opčinila najnovijom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama.

Uz kovrčavu kosu, osunčan ten, u gornjem dijelu badića i trapericama koje je spustila dovoljno da se vide osunčani obrisi na njenoj stražnjici Lille je svojim pratiteljima kratko poručila: “Aloha”.


Tek je jedan pratitelj imao sitan prigovor na ‘neujednačen ten’: “Šteta. Tribala si se svugdi jednako osunčati”, napisao je pratitelj.

Lille je ovime visoko podigla ljestvicu na samom početku ljeta, a sudeći po komentarima pratitelja bit će ju prilično teško nadmašiti.


Komentari