Lepa Brena i njezin suprug završili na sudu

Facebook

Lepa Brena i njezin suprug Boba Živojinović završili su na sudu. Tužio ih je obiteljski prijatelj i kum Aleksandra Vincića, zbog zajedničkog biznisa; proizvodnje vina. Kurir piše kako suradnik pjevačice i bivšeg teniskog asa više ne želi surađivati s njima te potražuje svoj dio, koji iznosi oko pola milijuna eura.

Brena i Boba su još 2018. godine zajedno s kumom pokrenuli biznis proizvodnje bijelog vina, a po svemu sudeći, posao je dobro krenuo i vrlo su brzo počeli zarađivati. To i ne čudi jer je Vincić već godinama u tom poslu i razumije se u njega odlično, ali i zbog toga što su dosta novca uložili u razvoj biznisa, marketing, promociju i reklamiranje.

Kako je posao dobro krenuo, Brena i Boba su bili oduševljeni, pa su imali pregršt novih ideja. Međutim, neke od njih se nisu svidjele Vinciću pa im je sugerirao da uspore, ali kako nisu odustajali, rekao im je da nemaju njegovu dozvolu da nastave, zbog čega su krenule prve nesuglasice i trzavice. Kum im je predložio kompromis, ali Živojinovići nisu pristali, zbog čega je on odlučio izaćo iz biznisa. Tada je tražio da mu isplate sve što je do tada uložio, oko pola miliona evra, što je njih šokiralo.

Kako kaže Kurirov izvor blizak pjevačici, Brena i Boba smatraju da njihov poslovni partner nije uložio toliko, u što su ga uvjeravali i nudili mu manju svotu novca. Kako Aleksandar nije pristao na to, zaprijetio im je tužbom, što je na kraju i napravio.


Komentari