Leonarda Lončar sasvim iskreno: Majka možeš biti uvijek, ali čekati muža ne možeš baš stalno! Dijete ti se vrati doma, a on…

Screenshot RTL

Gošća RTL-ovog “Modnog suda” bila je dizajnerica Leonarda Lončar (52). Zajedno s društvenim kroničarom Nevenom Ciganovićem (50) komentirala je modne kombinacije poznatih lica ovoga tjedna.

Jedna od njih bila je bivša manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić. Njezine poduzetničke pothvate Lončar je pohvalila.

“Lijepo je da se svaka žena nađe još u nečemu osim da čeka doma muža. Majka možeš biti uvijek, ali čekati muža ne možeš baš stalno. Dijete ti se uvijek vrati doma i znaš di je bilo, a muž više manje”, rekla je Lončar i nasmijala Cigija.

Screenshot RTL

“Muž je kao Lesi, ode za kujom”, dodao je društveni kroničar.

Podsjetimo, Leonarda se nedavno rastala od legendarnog nogometaša Zvonimira Bobana. U braku koji je trajao 28 godina, dobili su petero djece. Lončar poznaje Ciganovića još iz školskih dana. Iako nisu išli u isti razred, Leonarda je otkrila da ju je Cigi stalno “špotao”.

Kao članovi žirija u Modnom sudu zaključili su da je kombinacija Ljupke Gojić Mikić pun pogodak.

“Meni se Ljupka općenito sviđa po svom načinu odijevanja i ponašanja. Meni je Ljupka uvijek top. Ljupka je baš ljupka”, zaključila je Lončar.

Na tapeti se našla i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

“Ja uopće ne znam tko je to. Oprostite”, izjavila je Leonarda, a voditeljica joj je objasnila o kome se zapravo radi.

Lončar se suzdržala od previše komentiranja i kratko poručila da je njoj ovo “katastrofa”. Bijeli sako nije naišao na previše odobravanja ni kod Cigija, ali je ipak našao prostora za pohvalu.

“Ona je sva gola ispod tog sakoa. Ja mislim da ona ima samo taj sako. Ona je inače poznata po tome da je uvijek gola. Ovo je jedno od njezinih decentnijih, odjevenih izdanja. Jedino što se meni sviđa u toj kombinaciji je ova mrežica kojom je prekrila facu da je ne moram gledati tu facu”, zaključio je Neven Ciganović.


Komentari